KTM+A 535 Napisano Januar 1, 2019 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi da povezem kameru sa kompjuterom radi prenosa slike u realnom vremenu , kao web kameru da koristim za sqayp primer Imam sony kameru DCR-SR37 ako moze pomoc kako povezati Pored nje imam canon aparat 700d i on me zanima jel se moze povezati I imam kinesku kameru koja radi preko aplikacije LiveYes , ona mi sluzi da vidim na kompjuteru sta se desava kuci , imam sliku na toj aplikaciji ali nemogu je prebaciti uzivo da ide . Ako neko moze pomoci bio bih veoma zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3355 Napisano Januar 1, 2019 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Te sprave koje si naveo nemaju tu namenu, kupi za par evrića neku web kameru, ubodeš je u komp i rešio si problem. Kamera koju koristiš preko LiveYes aplikacije je IP kamera, i sa njom to nećeš uspeti. Sa sony-jem ili canon-om mozda i moze nemam iskustva, ali opet je malo besmisleno arčiti ih za ovakve stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Januar 1, 2019 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi slika u vecoj rezoluciji sa mogucnoscu zuma itd zato pokusavam njih da povezem ako neko zna nek javi. Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 1, 2019 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Uz Sony kamere ide cd sa svim drajverima i softverom. Instaliraj to, mislim da se zove USB streaming ili tako nekako, trebalo bi da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Januar 5, 2019 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Momentum pokusacu da pronadjem ili skinem sa neta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...