DekiSA 110 Napisano Decembar 30, 2018 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nov neotpakovan playstation classic: Cena: 11000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Januar 8, 2019 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Paket sadrži: - konzolu - dva kontrolera - sve neophodne priključke (HDMI, USB) Konzola dolazi sa 20 najpopularnijih (unapred instaliranih) naslova: GTA, Twisted Metal, Metal Gear Solid, Tekken 3, Resident Evil itd... Moguće je uz malo dodatnog truda dodati i druge naslove koji nisu unapred instalirani. Nova cena: 9500 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4680 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan cekaj , ovo je playstation 4 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Januar 8, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ne to je PS1Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4680 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala buraz... nesam skolovala za ovaj ps aparat , ali klinac kad cuje gta5 skrene , a nema gde ni sa cim da je igra , pa kad sam procitao da ima gta5 rekoh aj da ga iznenadim nije jaka cena , ali cujem spominju mi u kuci soni 4 ili 3 nisam siguran .. hvala svakako , izvinte za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Meni rekoše da će uskoro i PS5 pa bolje se strpi ili ulozi skromne pare da prebrodis vreme. Edit: a ovo u ponudi je collectors item. To se ne njaka za svaki dan već se čuva da se pokaže kasnije kako je to izgledalo nekad. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Januar 9, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Razlikuje se dosta od prvog keca, na izgled su isti stim sto ovde se ne ubacuju diskovi sve je maska, vec su na njegovom hardu instalirane igre kolko sam ja video od sonija 2. Kad se setim tih starih vremena, wining eleven i crash racing po ceo dan.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 9, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Wipeout... Mmmm... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9714 Napisano Januar 9, 2019 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan To i meni nije bilo jasno kako kec a instalirane igre. Nekad. Sam ga imao ( u stvari negde još skuplja prašinu) i igralo se najviše GT jedan i dva,Legasy of Kain soul reaver i Syphon Filter...Sent from my LG-D855 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Januar 9, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Liiiii syphon filterПослато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Januar 9, 2019 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što je neko već napisao ovo nije playstation 4. U principu ovo je potpuno nova konzola koja se u prodaji pojavila pre mesec dana. Dizajn je identičan kao playstation 1 ali je veličina 45% manja. Igre su unapred instalirane i to su najpopularniji naslovi iz perioda kada je playstation 1 bio aktuelan. Par slika sa zvaničnog sajta: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 9, 2019 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Eh kad bi PS1 mogao da igra GTA5 Inace ovih 20 igara koje dodju uz konzolu su vise nego odlicne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Januar 22, 2019 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena: 7000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Februar 3, 2019 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...