gox 1864 Napisano Decembar 24, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Onaj sa sisama? Član je pitao za mišljenje. Ja se nadovezao na post iznad mog. Ispade da to godiste vredi 4000 eura. Inače, moje mišljenje je moje i nije ekspersko. Voleo bih da cujem afrikance sta kazu, dal se isplati... Ta cena plus popravka masine ili nova polovna masina da se kupi. Mozda se isplati onom ko voli Afriku. Ja se malo zezam kad vidim neke naduvane cene za matore motore...da ne kvarim temu nema dalje da se mešam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Decembar 24, 2018 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ova se prodaje za 5.800 EUR, stvarno je ocuvana do jaja... Używane Honda XRV - 24 900 PLN, 41 200 km, 1997 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Nie Uszkodzony Honda XRV - Nie Pierwszy właściciel, Czarny, Nie Metalik, Nie Perłowy, Benzyna, 60 KM, 750 cm3. Kufer, Podgrzewane manetki, Kufer, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...