K_A_W_A 946 Napisano Decembar 13, 2018 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Odlican Lap-Top * Fujitsu Siemens *. Nigde nista nije osteceno ili izgrebano i u super je stanju i sve je ispravno. Intel Dual Core procesor na 1.87Ghz. Na njemu je cak bio i PhotoShop instaliran i radio je. Ekran 15,6. HDD je od 120GB. Baterija mu drzi preko sat vremena. Ima i Bluetooth Wireless. Ja sam prvi i jedini vlasnik ovog Laptopa. Skoro sam uzeo drugi, pa mi je ovaj sada visak. Ekran ima super osvetljenje i nema mrtvih piksela. Ide sa ORIGINALNIM punjacem. Sva pitanja u inbox ili na tel. (moze i SMS ili Viber). Cena 65e. Tel: 062/770001 Nikola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Decembar 13, 2018 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Odputovao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...