bikus 17 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan BG, ja sam vlasnik, uvezen iz Svajcarske pre mesec dana, 55hkm, tek zamenjeno ulje (IPONE 15.5) i filteri, nove Bridgestone Battlax BT20 gume, u odlicnom stanju, registrovan jos 11 meseci. 2800eur Uvezao sam ga za sebe, ali sad mora da ode, zbog nekih bracnih razloga tel: 064/8606077 Vukasin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ccc zbog bracnih razloga ma prodaj zenu covjece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auuu...kad se setim kolko si se radovao... :( :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan jbg, zivot je nekom majka, a nekom baba nego, redoran se nesto raspituje, videcemo, mozda ostane u porodici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan u bre bedaaaaka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan danas posle pet ti javljam sta sam uradio za moj bajk ako prodam eto ga taj vefer kod mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan danas posle pet ti javljam sta sam uradio za moj bajk ako prodam eto ga taj vefer kod mene "I bi VeFeR" Čestitam brate moj, da te služi kao i mene i da bude samo redovnih servisa. Može lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...