LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 4, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drustvo! Treba mi pomoc. Trazim fotografiju koja bi trebalo da se stampa i zalepi na kaljeno staklo koje dolazi izmedju gornjih i donjih kuhinjskih elemenata. Ceo stan je u crno-belom fazonu sa crvenim detaljima, pa trazim i sliku takvih boja. Najradije bi neku panoramu velegrada ili cvece ali moze i nesto drugo lepo. Pokusavam da guglam, ali nisam siguran koju kljucnu rec da upotrebim - ta slika treba da je "wide", razvucena, a meni uglavnom iskacu one uobicajene razmere. Dakle, trebaju mi ili linkovi ka sajtovima sa takvim slikama, ili savet koje reci da koristim u Google pretrazi. Treba mi sto pre moguce. Hvala unapred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Decembar 4, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nešto?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Decembar 4, 2018 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Meni jako draga fotografija. Nadam se da ce nekome ulepsati dom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7870 Napisano Decembar 4, 2018 -, 1770 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A ko ce da ti stampa to? Meni treba 120x80 format Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1927 Napisano Decembar 4, 2018 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A što ne neka lična fotografija sa nekog putovanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 683 Napisano Decembar 4, 2018 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 429 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ima dosta lepih profesionalnih fotografija. Ako neka ne odgovara tacno dimenzijama, moze da se kropuje (isece). Beautiful Free Images & Pictures | Unsplash UNSPLASH.COM Beautiful, free images and photos that you can download and use for any project. Better than any royalty free or stock photos. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 4, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj fazon. Treba obavezno da ima neki crvene detalje i mora da bude "wide", kao panorama. 120x80 je neka standardni odnos slike (15x10 cm). Meni treba skoro 1:3, a ne 1:1,5. To je otprilike odgovor svima osim Slammeru. Njemu hvala za link, ali i tamo nalazim samo slike klasicne razmere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 4, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte 3 sliku koliko je sira od 1, 2 i 4-te Dandelions Photos HD Flowers Wallpapers | HD Nature Wallpapers NATUREWALLBASE.BLOGSPOT.COM Best HD Nature,Landscape,Animal,Cityscape,Flower Wallpapers.Make Your desktop look green! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 4, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @ser, @Jefta" idem na slavu, odgovoricu kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 683 Napisano Decembar 4, 2018 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 429 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma, nadji neku na Shutterstock-u koja bi mogla da se prilagodi tim dimenzijama, pa cu ja da ti je skinem i prilagodim/skratim Black+white+red Images, Stock Photos & Vectors | Shutterstock WWW.SHUTTERSTOCK.COM Find black+white+red Stock Images in HD and millions of other royalty-free stock photos, illustrations, and vectors in the Shutterstock collection. Thousands of new, high-quality... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 4, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16385 Napisano Decembar 4, 2018 Misbehave Responsibly, 1655 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Možda nešto avangardnije ? 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7870 Napisano Decembar 4, 2018 -, 1770 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, LuckyVladano je napisao: Ovaj fazon. Treba obavezno da ima neki crvene detalje i mora da bude "wide", kao panorama. 120x80 je neka standardni odnos slike (15x10 cm). Meni treba skoro 1:3, a ne 1:1,5. To je otprilike odgovor svima osim Slammeru. Njemu hvala za link, ali i tamo nalazim samo slike klasicne razmere A pa za tebe je idealna neka slika iz filma sin city... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 683 Napisano Decembar 4, 2018 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 429 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih kljucne reci. Kucas "black white red", pa u nastavku promenis sledece reci "photography", "nature", "city", "landscape"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 4, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Probao vec te reci - boje, sa i bez zapeta i reci "with"... ajde da probam i sa te ostale tri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 4, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Slammeru, ovo se na shutterstock-u placaju slike??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16385 Napisano Decembar 4, 2018 Misbehave Responsibly, 1655 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Sure thing baby. Ti bi sliku za džabaka, a neki ljudi žive od tih prihoda Top Free Alternative Stock Photography Websites To Shutterstock (2018) SIMILARINDEX.COM Here is a list of best Stock Photography websites that offer great high-quality Stock Photos for free so you don’t have to settle for Shutterstock anymore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 683 Napisano Decembar 4, 2018 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 429 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Da, placaju se. Kao sto rekoh, ako ti se neka dopadne, baci link da je kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 4, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, hvala. Ti meni slicicu, ja tebi njenu cenu + piTjence. Moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16385 Napisano Decembar 4, 2018 Misbehave Responsibly, 1655 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 4, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E, sad sam poceo da pregledam ove free sajtove. Nasao sam danas ovog Davida Balyeata, ima mnogo lepe slike. Ova bi bila perfektna, samo da ima ubacen neki crveni deo kao na onoj mojoj prvoj slici: https://davidbalyeat.com/portfolio-items/glass-steel-stone-manhattan/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16385 Napisano Decembar 5, 2018 Misbehave Responsibly, 1655 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Lucky, jedna važna napomena - rezolucija fotografije. Za tu veličinu koja tebi treba, da ne bude skroz musava fotka (neoštra sa zrnom kao grašak), treba da bude (po horizontalnoj osi) u rezoluciji bar ~8.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 683 Napisano Decembar 5, 2018 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 429 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za placanjem, ne kosta me nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Decembar 5, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Lucky, selective color red photography Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 5, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan E, sad sam poceo da pregledam ove free sajtove. Nasao sam danas ovog Davida Balyeata, ima mnogo lepe slike. Ova bi bila perfektna, samo da ima ubacen neki crveni deo kao na onoj mojoj prvoj slici:https://davidbalyeat.com/portfolio-items/glass-steel-stone-manhattan/ Pa, recimo, američka zastava, a?! Manhattan? Pih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...