rs50 3 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auu ljudi moz li neko pomoci...treba mi pinjon za rs 125 moj se raspao i uzasno me nervira a gde god sam pitao il nemaju il su prodali pa ako neko moze da pomogne nek pomaga sada..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2299 Napisano Maj 4, 2008 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za moj motor narucio u Markosu i stigao mi je brzo. Nije proslo ni punih 6 meseci. Roba na carini, omasena faktura, sajam.... Sad valjda imaju na lageru pa probaj kod njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan roknucu su...brzinomer mi bleji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kave 1 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ni ja ne mogu da ga nadjem nigde(ne racunajuci markos).....ako budes nasao javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan javljam ti odma odma odma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...