Boki-KG 92 Napisano Maj 4, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Iskustva? Cene kod nas? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Lose. Jako tvrda guma koja u nagibu ume naglo da pusti. Jos ako padne kisa all hell broke loose, sto bi rekli ameri. Jedina dobra stvar joj je to sto se trosi... pa ne trosi se skoro uopste. BT 020 je za svetlosnu godinu ispred, po svim parametrima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 4, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao licnog iskustva sa bt 56 mada je drugar koji je vozio samnom u grupi imao tu bt 56 na sradu600 i obarao je do ivice bas. Toliko ja znam o njoj. Ja licno sam imao jako dobro iskustvo sa bt010 dvokomponentnom gumom koja se lepo pokazala i na suvom i na kisi samo joj treba malo vremena da se zagreje a traje i traje... oko 15000km bez problema na motoru od 1000ccm 145ks preko 100Nm momenta i preko 200kg mase. Verujem da je taj model 020 fenomenalan jer bridzston pravi zaista vrhunske gume (japanac je to ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 4, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Lose. Jako tvrda guma koja u nagibu ume naglo da pusti. Jos ako padne kisa all hell broke loose, sto bi rekli ameri. Jedina dobra stvar joj je to sto se trosi... pa ne trosi se skoro uopste. BT 020 je za svetlosnu godinu ispred, po svim parametrima. Prvo, Maki hvala za odgovor Drugo, one se fabrichki stavljaju na Horneta 900 a mom je ovo drugi set guma tj. stavljene su nove iste kao fabrichke (BT56) i ja sam ga sa tim gumama kupio. Bivshi vlasnik je na fabrichkom setu sastrugao fuzice pa smo morali da ih menjamo... Inache se guma jako dobro greje, chudi me da se ne troshi brzo jer je mekana na ivicama i da ima obichaj da pushta u krivini :-\ Na sredini je pretvrda i ne voli nagla ubrzanja jer chini motor nervoznim... Hteo sam da vidim da li neko ima slichnih iskustava itd... Znachi, potrajace do zamene a u medjuvremenu skupljam pare za slikove pa nek ide zhivot @Vladamir Hvala i tebi za odgovor Koliko su bile BT010? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=18513.msg241134#msg241134 date=1209918649] Znachi, potrajace do zamene a u medjuvremenu skupljam pare za slikove pa nek ide zhivot Koliko su bile BT010? Pozdrav Slikovi, znaci... Salu na stranu, moj savet ti je nesto malo meksa guma od BT56 i slatko ces se navozati, pogotovo ako zelis malo da "zavrnes" po koji put. BT 010 se ne proizvodi vise. Nije losa guma, imao sam prilike da probam. Sa BT 014 nisam odusevljen. Treba joj (kao i skorom svakom Bridgestonu koji sam probao) mnogo vremena da se zagreje, i onda drzi dosta dobro. Kad je hladna jako rano pocinje da popusta (ne "mesi", jednostavno klizne) i zaista uteruje strah nekom ko prvi put vozi na njoj. Medjutim, juce sam imao prilike da je vozim po kisi i nisam mogao da pohvatam motor... Uzas! Jedino, sto i kod nje mogu da istaknem dosta dobru trajnost. Zadnja oko 6000, a prednja 8-10 000km. Starije Bridgestone me nisu odusevile, mada, kao sto rekoh BT 020 je fantasticna, a sad ima i nova- BT 021. Ako si pristalica sportske voznje, ova nova BT-016 mi deluje primamljivo (prednja iz 3 dela, zadnja iz 5 delova razlicite tvrdoce, mljac! ) Da se ja pitam trenutno bih isao na Dunlop, jeste da trosi i dok gledas u nju, jeste da se sva (208, Qualif) deformise po boku posle ozbiljnijeg cepanja, ali definitivno vredi ulozen novac. Vozio sam 208rr i dosta je meka, ali da drzi- drzi, bilo suvo, mokro, toplo, hladno.... A i jeftine su brate! Da imam para uzeo bih Mishelin, no to vec nije tema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo pre mesec dana BT-016.Prezadovoljan sam.Jako se brzo zagreje i drzi vrhunski.Mozda se malo brze trosi ali sad,ne moze i jare i pare.Jedino je nisam vozio po kisi tako da za to ne mogu da komentarisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 4, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo pre mesec dana BT-016.Prezadovoljan sam.Jako se brzo zagreje i drzi vrhunski.Mozda se malo brze trosi ali sad,ne moze i jare i pare.Jedino je nisam vozio po kisi tako da za to ne mogu da komentarisem. Koliko je koshtala zadnja, a koliko prednja? Hvala @Maki Hvala josh jednom Poshto ce ove duzhe da traju jer su nove taman cu malo da se upoznam sa bajkom i da predjem na slikove Ne 'zavrcem' nikad na pravcu i ne vozim brzo (100-140km/h) i bez naglog dodavanja gasa, a po oshtrijim krivinama vozim agresivnije... Uglavnom mi je nezamislivo da mi guma traje samo 6000km, kod mene ce ova zadnja BT56 da izbije bar 12-14000km otprilike... Kako Dunlop jeftin? Sportmax D209 zadnja oko 15000din. :o Jel znash cene Bridgestone-a BT 016 i BT 020 otprilike? Ne mogu cenovnik nigde da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan http://www.radulovic-group.com/bridgestone/pneumatici/grupa.php?GrId=5 BT 020 se vise ne proizvodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan D209 je skoro pa racing guma. Nije da te potcenjujem druze, ali niko nema potrebe za time van staze. Qualifier bi ti odradio posao, a set je skoro na snizenju bio 250e! Uglavnom meni je zadnja posle 6000 istrosila jer volim da dodajem na izlazu iz krivine malo jaci gas, a svaka guma je po bokovima najosetljivija. Tako da je dobila neki zasiljeni obilk sa ravnim dnom, nesto ovako-> \_/ ;D. Inace, imala je jos saru i mogla da se vozi, ali je motor bio nervozan u blagim (a brzim) krivinama, pa bolje ja da bacim nju nego ona mene. A Dunlop 208rr mi je za 3500 otisao oko pola, ali, jbg, to ti je cena zadovoljstva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan E, da, sto se iskustva sa slickom tice, najbolje da pitas Lazu, jer on tera na BT-002 koliko mi se cini... Mada ja nisam pristalica toga, jer u svakodnevnoj voznji hteo-ne hteo najvise vozis u uspranom polozaju, pa slick brzo "otupi"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 5, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan E, da, sto se iskustva sa slickom tice, najbolje da pitas Lazu, jer on tera na BT-002 koliko mi se cini... Mada ja nisam pristalica toga, jer u svakodnevnoj voznji hteo-ne hteo najvise vozis u uspranom polozaju, pa slick brzo "otupi"... Znam ja da bi zadovoljstvo sa slikovima bilo skupo i izuzetno nepraktichno, ali zhelja je jacha od mene Imam ja par deonica na nekoliko kilometara od kuce gde ima mnogo krivina i gde se slabo vozi u uspravnom polozhaju... Bio bih skoncentrisan sa slikovima samo na tih par deonica a to ne bi trajalo dugo jer se slikovi pojedu brzinom svetlosti... Chuo sam i da je dobra kombinacija neka meksha guma pozadi + slik napred, mozhda i ovo uradim kao neki kompromis... D208 je nepune 2000din. jeftinija od D209 tako da kad bih ishao na Dunlop, ne bi mi ta razlika igrala znachajnu ulogu... Qualifier 250e na snizhenju, meni zvuchi bash povoljno... Ja isto dodajem gas na izlazu i kroz krivinu ali to ne radim na velikim brzinama kao ti pa mi samim tim gume dugo traju Ima josh vremena, a tebi puno hvala za pomoc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ej narode, a sta je sa BT O12 ? Jel ima neko iskustvo sa ovim gumama. Citam vase postove ovih dana i sada mi dolazi drug iz Italije i donosi dve nove gume BT O12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel si razmisljao o BT 021 ? Pablo je nedavno na VTR-a stavio BT 021, pa pitaj ga za iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni razmisljao o bilo kakvim gumama jer su moje na 80%, medjutim dodje drugar i cena je bila da nisam mogao da odbijem (za neverovati). Do duse,moram reci da je datum proizvodnje 2003 god. Ali gume su sasvim OK. ,nemaju onu plasticnu tvrdocu,meke su! Malo sam lutao po netu,ove su u klasi HIPER SPORT!! Mislim da mogu da se voze bez problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=18513.msg241257#msg241257 date=1209929012] Ja uzeo pre mesec dana BT-016.Prezadovoljan sam.Jako se brzo zagreje i drzi vrhunski.Mozda se malo brze trosi ali sad,ne moze i jare i pare.Jedino je nisam vozio po kisi tako da za to ne mogu da komentarisem. Koliko je koshtala zadnja, a koliko prednja? Hvala @Maki Hvala josh jednom Prednja je 11,835 a zadnja 15,446.Dosta su bolje nego BT-014,koje sam vozio prosle sezone.Jos jedna guma sa kojom sam bio prezadovoljan Metzeler M-1. Poshto ce ove duzhe da traju jer su nove taman cu malo da se upoznam sa bajkom i da predjem na slikove Ne 'zavrcem' nikad na pravcu i ne vozim brzo (100-140km/h) i bez naglog dodavanja gasa, a po oshtrijim krivinama vozim agresivnije... Uglavnom mi je nezamislivo da mi guma traje samo 6000km, kod mene ce ova zadnja BT56 da izbije bar 12-14000km otprilike... Kako Dunlop jeftin? Sportmax D209 zadnja oko 15000din. :o Jel znash cene Bridgestone-a BT 016 i BT 020 otprilike? Ne mogu cenovnik nigde da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone BT016 Bridgestone BT021 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...