Zak9 1 Napisano Novembar 17, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, konacno sam resio da se registrujem kad sam prodao svoj TDM 850, a dugi niz godina citam forum. Zovem se Petar i zivim u Beogradu. Vozio nakede uvek ali kad sam probao adv turing, necu se vise vracati na sportake 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4766 Napisano Novembar 17, 2018 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, Zak9 said: Pozdrav svima, konacno sam resio da se registrujem kad sam prodao svoj TDM 850, a dugi niz godina citam forum. Zovem se Petar i zivim u Beogradu. Vozio nakede uvek ali kad sam probao adv turing, necu se vise vracati na sportake Petre dobro nam dosao! Na prolece ti ovde trazimo motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...