Jump to content

Moto Zajednica

Petosevic

Recommended Posts

• Drug član, 2245 postova

juce sam se vracao nesto sa NBG i prolazim pored, vidim da je poceo da radi rent-a-bike. Sa strane fino poredjane R1, R6, K5...

Nego nesto drugo mi je privuklo paznju. Odmah sa ulice vidljiv red 636, red ZX10, red 636, red ZX10... Sa sve celofanom na sedistima. Tek sklopljeni:

404.jpg

I tamo malo dalje, majstor sklapa ER-6

Eto, ko bi Kawu a ne zna gde da nadje...

Da ne pomisli neko da ga ne-daj-boze reklamiram....

Ovo cisto delim informaciju

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Svaka cast na ideji, nadam se da ce uspeti, bez da neko izgubi zivot.

U svakom slucaju, mislim da ce zloupotreba biti vrlo brzo. Mislim, ipak kad vec mozes da iznajmis nov motor za 100e (ili koliko vec), sa novim lancem, lancanicima, plocicama... Uh... :D

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

130-180E/dan u zavisnosti od ergele pod sedistem, pa ne verujem da ce lik koji ima 200-300E da ljuljne za 2 dana bajka, ciganisati plocice, lanac... Valda je deponovao nesto, pa ce neki decko to da pregleda pre prijema, pa nije on od juce, pa ako se otkrije posle dan dva - kuku lele. Najmanje se brinem za njega. U svakom slucaju jako lep poslovan potez, pogotovu sto je PRVI.

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

pa dobro jeli covjek normalan da daje na rentiranje skroz NOVE motore?! a dje je razrada motora? ima da ih urnisu nece mu trajat po` godine...

u svakom slucaju svaka mu cast na potezu, ne vjerujem da ce zazalit

p.s. lijepo li ih je vidjet ovako poredjene... ovako ce jednog dana moja garaza izgledat :lol:

pa dobro jeli covjek normalan da daje na rentiranje skroz NOVE motore?! a dje je razrada motora? ima da ih urnisu nece mu trajat po` godine...

U dnu slike imas zuti K5. Pored njega (ne vide se) su R6 i R1. Oni su za rentu i nisu novi. Ove Kawe u prvom planu su za prodaju, nisu za rentu. Tako sam ja bar ukapirao.

Ali ako ti se bas vozi ZX10 2006, dodji pa da zamolimo coveka :wink:

• In memoriam, 884 postova

ovako, da pojasnim matematiku sa aspekta biznis development-a tj "kako mu se isplati":

nov-R-koji-god npr 10K evra _neki manje, neki vise) + full osiguranje npr 0.5K evra godisnje plus uracunate redovne popravke npr 1.5 K evra, total 12K evra.

dalje,

dnevna renta u proseku 150evra x 30 dana x 35% zauzeca termina mesecno je: 150x0.35x30 = 1500 evra mesecno income.

12K / .15K evra = 8 meseci, ajde da aproksimiramo na 6-8 meseci jer su svi troskovi u ovom kvazi racunu totalno naduvani, a prihodi potpuno "ubijeni". U stvarnosti, verujem da ce mu troskovi biti 20-40% manji a mesecni ulaz po motoru 20-50% veci.

Poenta: tokom prve sezone covek isplacuje investiciju.

Sledece godine sve ide u cistu zaradu.

PS ovaj finance consulting je bio free of charge :)

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

xaxaaxax...covek ubija kintu a mi se prepiremo, kenjamo i racunamo da`l je isplativo...kakav paradox ahhh...Sloba vozi mecku, agustu i jok bass ne zna sta je biznis a sta nije i dace novu kawu6 R klincima da luduju za 180 eur..... :)

Slobo slobo, alal ti vera! Sta god radish znam da ces da zaradish :D

• U prolazu, 90 postova

Koliko sam ja "cuo" kawe su za prodaju!

A renta motor???

Koliko ja znam malo ih je sa A kategorijom a jos manje onih sa cca 150 evra koje nameravaju da bace za 1 dan! Tako da....videcemo!

U svakom slucaju interesantna kombinacija, samo ako budu smarali ko u perionici...nista od posla!

Spominjem perionicu radi sledeceg....NISI ni usao da peres kola a oni te teraju u kafic da bi gazdi nabili jos koju kintu! Bas navalentno i smarajuce, a peraci se ponasaju ko da su nuklerani fizicari...doduse iz gore navedenih razloga vise neidem tamo, pa je moguce da se u zadnje vreme nesto i izmenilo!? :?

U svakom slucaju treba ici napred!

Koliko ja znam malo ih je sa A kategorijom a jos manje onih sa cca 150 evra koje nameravaju da bace za 1 dan

Znas kako, pitanje je koliko ce se stvarno traziti A... formalno sigurno da, ali mislim da ce u praksi koristiti metod srpske odokativne procene. Sto se tice 150 evra.. opet stvar gledista i materijalnog stanja: znam puno ljudi koji krpe kraj sa krajem za rezervoar benzina, ali takodje znam i mnogo vise ljudi kojima je 150 evra ono koliko trose uvece kada izadju na splav. Mislim da je potpuno ocigledno da njegova ciljna grupa svakako ulazi u okvire ovih drugih kojima pare nisu problem. Verujem da u BGDu ima sasvim dovoljno ljudim sa viskom cash-a i adrenalina.

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Mislim da se pored tih 150e daje i neki depozit. Bar je tako sa rentiranjem bajka u Americi... Dnevno kosta 100tinak dolara, ali moras da das depozit od oko 2 000$ kad uzmes bajk...

Znas kako' date=' pitanje je koliko ce se stvarno traziti A... formalno sigurno da, ali mislim da ce u praksi koristiti metod srpske odokativne procene. [/quote']

Toliko lud, ne verujem ni da je Petosevic. Iznajmis motor nekom ko nema dozvolu, tip pogine - krivicno te goni i drzava a i porodica po privatnoj tuzbi.

Opet, iznajmis motor, tip nema 'A', napravi stetu 3. licu....dovidjenja!

Ne verujem da bi se bas sa tim zajebavao, koliko god da je opusten.

hmmm... u pravu si... opet, nikad se ne zna.

verovatno ce biti neka kompilacija svega navedenog.. anyway, bez obzira na sve navedeno svaka cast coveku sto je poceo da radi nesto novo na trzistu. Za takve stvari, pored uvek neophodnog cash-a, potrebna je i hrabrost i dobra ideja (svoja ili tudja, svejedno).

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

STROGO ce se traziti "A" kategorija, strogo ce klinci morati u pratnji roditelja... Opet kazem ne bojte se za Petosevica, uspece taj Rent-a-bike kao i svaki prvenac sto uspeva. A likova s parama ima koolko oces :wink:

• Zainteresovan, 978 postova
STROGO ce se traziti "A" kategorija' date=' strogo ce klinci morati u pratnji roditelja...[/quote']

Je8o pa neko ko ima A kategoriju (full, ne do 125)nije klinac. A znamo kako je kod nas lako uzeti fals vozacku, a i licnu.

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

A vid'o ja na skupu u smederevu Agustu sa nalepnicom "speedy rent-a-bike", pa sam pomislio "nije valjda ovaj frajer za 200e rentao bajk, pa dosao da se hvali ovde pred nama, obicnim smrtnicima.."

A vid'o ja na skupu u smederevu Agustu sa nalepnicom "speedy rent-a-bike"' date=' pa sam pomislio "nije valjda ovaj frajer za 200e rentao bajk, pa dosao da se hvali ovde pred nama, obicnim smrtnicima.."[/quote']

nije, to je gazdin :wink:

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981
A vid'o ja na skupu u smederevu Agustu sa nalepnicom "speedy rent-a-bike"' date=' pa sam pomislio "nije valjda ovaj frajer za 200e rentao bajk, pa dosao da se hvali ovde pred nama, obicnim smrtnicima.."[/quote']

nije, to je gazdin :wink:

A jel skinuo onaj šabanski natpis sa sajma: Kupio G-din Petoševiæ

A jel skinuo onaj šabanski natpis sa sajma: Kupio G-din Petoševiæ

Ma jel si lud, to sad ima izvezeno na jakni na ledjima :lol:

• Enduraš, 6391 postova
  • Motocikl: CRF300L

Ko ima pare i zanimaju ga motori, on vec ima svoj, a ko nema mnogo mu je da da 150e za jednodnevnu voznju.

Potencijalne musterije su po meni ljudi koji ce se pitati "hocemo li danas na bandzi dzamping ili da se provozamo motorom", a takvih i nije bas mnogo. Uracunajte na to jos i troskove popravki posle padanja, a padanja ce biti sigurno, tako da mi se to i ne cini kao neki sjajan biznis uzimajuci u obzir ulozen kapital.

Guest diRRty

Dobro biznis ne biznis, sad ste saznali sta se to desava kod nas u vezi Renta Bike-a i novog Kawasaki dilera.Posto je tema otisla u pogresnom smeru, to je cini zakljucanom

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja