Jump to content

Moto Zajednica

novi vizir...ispravka

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 212 postova

pre svega hteo bih da se izvinim zbog postavljanja nejasne teme...a posle toga hteo bih lepo da je postavim...

-gde se u Novom Sadu moze kupiti crni vizir za kacigu marke (za koju skoro niko nije cuo :) ),a modela MR10...mogli bi postaviti jos neke povoljne informacije u vezi cene i slicno....hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 212 postova

ako nista,barem napisite:majmune glupi imas negde u ns da nadjes radnju ili ga kupi tamo gde si kupio i tu sugavu kacigu!!! >:( >:(

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

ako nista,barem napisite:majmune glupi imas negde u ns da nadjes radnju ili ga kupi tamo gde si kupio i tu sugavu kacigu!!! >:( >:(

Nemoj se nervirati...prvo ljudima je jako teshko da ti pomognu ako im dash pola dana(a josh i sunchana ::)) i poluinformaciju.

Ja nisam iz NSa ali ako bi napisao koja je firma koja pravi tu tvoju kacigu,mozzda bi se i neko nashao "pametan"...ovako,ne znam shta bi ti rekao!

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Vidi ovako...poshto te je mrzelo da ukucash u Google i potrazzish bilo shta o tvojoj kacigi, uradio sam ja...naravno besplatno! ;)

http://www.extremesupply.com/m2rhelmets/m2rhelmetsmr10.html

U pitanju je kaciga M2R MR 10. E sad,koliko ja znam,te kacige su se  mogle naci u Motobox-u u Novom Sadu. Pa verovatno i odgovor na tvoje nepotpuno postavljeno pitanje.

Poshto je tema vishe nego "posna"- ja je zakljuchavam a svako drugo pojashnjenje potrazzi kod mene na PP.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja