Vele05 0 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pre svega hteo bih da se izvinim zbog postavljanja nejasne teme...a posle toga hteo bih lepo da je postavim... -gde se u Novom Sadu moze kupiti crni vizir za kacigu marke (za koju skoro niko nije cuo ),a modela MR10...mogli bi postaviti jos neke povoljne informacije u vezi cene i slicno....hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ako nista,barem napisite:majmune glupi imas negde u ns da nadjes radnju ili ga kupi tamo gde si kupio i tu sugavu kacigu!!! > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 3, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ako nista,barem napisite:majmune glupi imas negde u ns da nadjes radnju ili ga kupi tamo gde si kupio i tu sugavu kacigu!!! > Nemoj se nervirati...prvo ljudima je jako teshko da ti pomognu ako im dash pola dana(a josh i sunchana ) i poluinformaciju. Ja nisam iz NSa ali ako bi napisao koja je firma koja pravi tu tvoju kacigu,mozzda bi se i neko nashao "pametan"...ovako,ne znam shta bi ti rekao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma nista...ja sam ovo napisao kao salu...hvala tebi za post... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Maj 4, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan jesi ti dosao ovde da zajebavas ili sta???opet postavljas temu i ne kazes marku kacige? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 5, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovako...poshto te je mrzelo da ukucash u Google i potrazzish bilo shta o tvojoj kacigi, uradio sam ja...naravno besplatno! http://www.extremesupply.com/m2rhelmets/m2rhelmetsmr10.html U pitanju je kaciga M2R MR 10. E sad,koliko ja znam,te kacige su se mogle naci u Motobox-u u Novom Sadu. Pa verovatno i odgovor na tvoje nepotpuno postavljeno pitanje. Poshto je tema vishe nego "posna"- ja je zakljuchavam a svako drugo pojashnjenje potrazzi kod mene na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...