drtommy 549 Napisano Octobar 13, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Menjam Sonijev camcorder iz naslova za top case veće zapremine Kamera je kupljena nova u Tehnoprometu pre 7-8 godina, malo korišćena nekih 10 sati i potpuno ispravna i očuvana Snima na Hard Disk 30gb Specifikaciju neću da stavljam, ima na internetu puno toga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Octobar 24, 2018 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Koliko drzi baterija? Imam Givi kofer sa plocom ali je 30-35L,ako te zanima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23623 Napisano Octobar 24, 2018 Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam plocu od cocase kofera, novu.. Ako nabavis kofer bez iste ovu imas na poklon! Pozdrav Nenad. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1554 Napisano Octobar 24, 2018 I N S T R U K T O R, 1214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A koja je inače cena kamkodera, onako bez zamene, za pare ? Trebalo bi mi nešto da snimam decu kad idu na takmičenje. Snimanje bi se dešavalo iz publike u, na primer, Hali sportova Novo Beograd. Koliko bi to bilo zgodno sa ovom spravom i da li se može sa nje prebacivati snimak na komp i kako ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Octobar 24, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Student je napisao: Koliko drzi baterija? Imam Givi kofer sa plocom ali je 30-35L,ako te zanima... Baterija drži oko 90 minuta +/- 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Octobar 24, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, jasminko VIR je napisao: A koja je inače cena kamkodera, onako bez zamene, za pare ? Trebalo bi mi nešto da snimam decu kad idu na takmičenje. Snimanje bi se dešavalo iz publike u, na primer, Hali sportova Novo Beograd. Koliko bi to bilo zgodno sa ovom spravom i da li se može sa nje prebacivati snimak na komp i kako ? Zdravo Jasminko Cena bi bila oko 150 e. Nova je koštala 670 Može u hali, i u zatvorenom, ima odličan svetlosni lux, Carl Zeiss je optika, AC dolby digital zvuk oko 22 sata snimanja staje na disk u HD rezoluciji Lako se prebacuje na comp, ima svoje postolje preko USB kabla, i One Shoot dugme za pravljenje DVD ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Octobar 25, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Kamera ide Jasminku. Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...