Jump to content

Moto Zajednica

danasnji sudar sa ATVom, i ostali maleri...

Recommended Posts

• Zainteresovan, 845 postova

danas mi se toliko stvari izdesavalo za jedan dan, u ..., bolje da nisam ni izlazio iz kuce! ujutro ustanem i odem na vikendicu, i cale dono neki mali aukumulator i kaze mi kao aj stavi taj na ATV, da vidimo oce li hteti da vergla sa njime. ja reko nece, taj je slab, a i jeste, ima 4Ah, a meni treba oko 10. nema veze, ja ga stavim, i tu neka moja braca od tetke, deca mala, tu se motaju oko motora,ovo ono, i tu mi se zice prespoje od akumulatora i samo cujem PUC! ja reko, gotovo, sad je pregoro kompijuter na ATVu...ja dam kontakt, ono nista, ja zakurblam, ono se upali, ali nesto brlja instrument tabla, ja se ....., da je rikno kompijuter... i tu malo gledam, i skontam da je mozda rikno osigurac, kad ono jeste, ja reko e fala Bogu nek je samo on. i to promenim i vratim stari akumulator i ono super. posle nekog vremena dosla devojka i da se provozamo tu na fruskoj gori. i nista, ja stavim kacigu i reko, aj idemo da se vozamo, i tu ide put kroz sumu, onako krivine, i usko je.... ja nisam gledo koliko sam isao. al nisam iso nesto jako sporo, i u jednom delu krivina, ja malo prikocim, i ulazim u krivinu, kad ono IZLECE JUGO I BOOOM! ras.... me, u prednji levi deo. gari je isao niz brdo, i seko je krivinu covek, i nije me skonto od granja i svega, a motor je jos maskirno zeleni, i r.... me! meni nista, devojci nista, sidjem ja sa motora, gledam. meni samo ispo far iz lezista, ima samo jedan nosac, i tu je puko, i jedna sijalica mi riknula, ova druga je dobra. a njemu. zjuuu! jugo odvaljen! njemu je prednji levi deo, znaci vozaceva strana, odvaljena. znaci kod fara sve. far se raspo, puko mu branik, hauba se iskrivila, blatobran njegov zguzvan, ma sjebo se skroz! nista. lik izaso iz kola, vidi meni nista, njemu nista. kola izlomljena. kao sta cemo, ja reko nista. kaze on ako hoces zovi miliciju, ako neces nista. ja gledam, meni nista, motoru skoro nista. a nisam bas nesto sporo vozio, ja reko , ma nista, aj vozi. i tako on se okreno i otiso i ja isto. ja posle kontam zasto on nije hteo da zove muriju??? mozda je bio cuga malo, pa je konto da ce na...., ili neznam sta vec... ma nije ni bitno, bitno je da nije meni nista, nista devojci, nista motoru, sto je najbitnije.

jos kad sam iso kuci sa hondom dodjem u garazu, i gledam. otpala mi sa saltalice ona gumica, pa ... mamu, to mi se izgubilo negde. e da i jos ovo, kad sam isao kroz miseluk. ja idem onom trakom gde se svi parkiraju, i jedan lik sa crnom cbrkom 1000. ide dole, a ja sam isao uzbrdo i on me ne vidi, ja gledam, ovaj se zalece, ja gas, i stanem pored puta, znaci proso je pored mene  za metar....! ladno me je mogo pokupiti... tako da danas sam bas dosta imao malera...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• drkadzija, 1229 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Kapiram druže maler  i nervozu ali ajd molim te malo smanji psovanje, znam da je sprski jezik bogat time i da si nervozan ali jako ružno zvuči ;)

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: xtx660

neznam dal ti je registrovan atv,mozda bi imao dodatno cimanje sa tim da je izasla milicija,dobro si prosao u svakom slucaju..

nije registrovan, a neznam. to je put gde su vikendice, inace skoro ni nema saobracaja, nego eto, bio je prvi maj juce, pa jos ima ljudi... i tako...

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Uzmi okreci stan, bices bezbedan bar 7 dana  ;D

• drkadzija, 1229 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Željko poseban respect za maskiranje. Možda i nisi tako loš kao što sam mislio. FULL RESPECT

• www.markone-pegaz.rs, 2428 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

nije registrovan, a neznam. to je put gde su vikendice, inace skoro ni nema saobracaja, nego eto, bio je prvi maj juce, pa jos ima ljudi... i tako...

Ako je javni put, a vozilo neregistrovano... Imaš sreće da nije policija dolazila na uviđaj.

Ako je javni put, a vozilo neregistrovano... Imaš sreće da nije policija dolazila na uviđaj.

a nemam pojma sta da ti kazem, neznam da li je javni ili ne. uglavnom tu nema ni znakova, ni semafora ni nista. to je put, mali, koji vodi kroz brdo, i tu su vikendice....

e da, danas sam video jednog coveka vozi jako slicnog mome, ATV, zuti. CF MOTO, 500kubika.  video sam ga kod sajma, i danas ga vidim na trkama na miseluku, tu malo pricamo, i ja ga pitam, kako ga tera, kad nije reg. kaze on. lepo. ja reko a sta za pandure. kaze on zaustavljali su me per puta i nista. sta ja mogu sto oni nemogu da registruju, ima papire i sve. ali nikakvih problema nema... neznam sta da radim. koliko mi je pametno da ga teram po gradu... sta mislite?

• www.markone-pegaz.rs, 2428 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

a nemam pojma sta da ti kazem, neznam da li je javni ili ne. uglavnom tu nema ni znakova, ni semafora ni nista. to je put, mali, koji vodi kroz brdo, i tu su vikendice....

e da, danas sam video jednog coveka vozi jako slicnog mome, ATV, zuti. CF MOTO, 500kubika.  video sam ga kod sajma, i danas ga vidim na trkama na miseluku, tu malo pricamo, i ja ga pitam, kako ga tera, kad nije reg. kaze on. lepo. ja reko a sta za pandure. kaze on zaustavljali su me per puta i nista. sta ja mogu sto oni nemogu da registruju, ima papire i sve. ali nikakvih problema nema... neznam sta da radim. koliko mi je pametno da ga teram po gradu... sta mislite?

To samo u Srbiji može... da ne postoji kategorija za registrovanje vozila. A ko zna koliko ih je uvezeno...

Čuo sam da ih preko veze neki registruju kao radne mašine, drugi ih voze neregistrovane. Ipak je to vozilo koje je neregistrovano i po mom mišljenju policija bi sa punim pravom mogla da te isključi iz saobraćaja. Uz kaznu za raznorazne prekršaje...

Šta da se desi neko čukanje (pu, pu, pu daleko bilo), kako bi se regulisala naplata štete? Pa ono: da nisi vozio neregistrovano vozilo ne bi ni bio na tom mestu u to vreme i ne bi ni došlo do čukanja... Ima tu mnogo na prvi pogled "nevažnih" detalja. Uostalom zato se vozila registruju i zato se plaća osiguranje... Ali u Srbiji i da hoćeš to vozilo legalno ne možeš da registruješ. Ako hoćeš da voziš teraju te da praviš prekršaj.

Glupost...

Druga je priča njiva, šuma, ledina i sl. Tu možeš da voziš šta hoćeš i kako hoćeš ako ne ugožavaš druge. Uz jednu napomenu: moraš da pitaš vlasnika da li ti dozvoljava da to radiš na njegovom imanju :) Ili ako imaš svoj prostor, tu ti baš niko ne može ništa.

• Svrati ponekad, 209 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ8

Neki moji drugari sa kojima vozim takođe nisu registrovali ATV-ove (neverujem da ne mogu pošto sam ja registrovao, već verovatno neće da plaćaju registraciju) i taj fazon sa 'nemogućnošću' registracije koriste kao izgovor kod pandura, ali stalno sa sobom nose one papire sa carine i sve to da se vidi da je motor legalan... Po meni, trebalo bi da ga registruješ, a može relativno lako da se registruje kao radna mašina...

Neki moji drugari sa kojima vozim takođe nisu registrovali ATV-ove (neverujem da ne mogu pošto sam ja registrovao, već verovatno neće da plaćaju registraciju) i taj fazon sa 'nemogućnošću' registracije koriste kao izgovor kod pandura, ali stalno sa sobom nose one papire sa carine i sve to da se vidi da je motor legalan... Po meni, trebalo bi da ga registruješ, a može relativno lako da se registruje kao radna mašina...

heh, moj druze! sa tobom sam bas pricao i ovde u novom sadu sam radio svasta, ali jednostavno ne daju mi da ga registrujem! bio u supu barem 5 puta, bio u svim agencijama za registraciju vozila, i kod svih ista prica, pre je moglo kao radna masina, a sad vise ne moze. ne smemo nista da uradimo dok ne izadje novi zakon. i ja stvarno nisam pametan. a vidim po gradu stalno voze ljudi, ima par jamahi, i ove kineze, vozaju se normalno, neki imaju zelenu tablicu, a neki nemaju nista. a pricao sam sa jednim covekom iz temerina i on je registrovao svog kineza na A kategoriju, bez ikakvih problema. ja stavarno nisam pametan sta da radim po tom pitanju...

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Nema tu pameti u drzavi bez glave. U takvoj situaciji svako sebi "sredi" ono sto moze, e sad problem se javlja sto u ovoj drzavi se SVE moze i NISTA ne moze. Da ne budem bezobrazan ali hebo lud zbunjenog tako daaa... ne dajte se zbuniti  ;)

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

danas mi se toliko stvari izdesavalo za jedan dan, u ..., bolje da nisam ni izlazio iz kuce!

...i samo cujem PUC! ja reko, gotovo, sad je pregoro kompijuter na ATVu...ja dam kontakt, ono nista, ja zakurblam, ono se upali,

... kad ono IZLECE JUGO I BOOOM! ras.... me, u prednji levi deo. gari je isao niz brdo, i seko je krivinu covek, i nije me skonto od granja i svega, a motor je jos maskirno zeleni, i r.... me! meni nista, devojci nista, sidjem ja sa motora, gledam. meni samo ispo far iz lezista, ima samo jedan nosac, i tu je puko, i jedna sijalica mi riknula,

... i jedan lik sa crnom cbrkom 1000. ide dole, a ja sam isao uzbrdo i on me ne vidi, ja gledam, ovaj se zalece, ja gas, i stanem pored puta, znaci proso je pored mene  za metar....! ladno me je mogo pokupiti... tako da danas sam bas dosta imao malera...

Ja mislim da si imao veliku srecu, a ne maler, tri puta toga dana.

Nije ti crkla instalacija (kompjuter) a moglo je...

U udesu ni tvojoj devojci ni tebi ni dlaka sa glave ne hvali, a ..... ne valja ni da se pomisli, a ne spomene i

Opet sreca pa je taj sa cbr prosao na metar od tebe, ti si uspeo da se sklonis, a ......

Ovo su razlike u gledistima pesimiste i optimiste.

A ti zapamti ovaj dan pa ubuduce pocasti prijatelje na taj dan.

Sve je dobro kad ase dobro svrsi

znam druze, ja sam bas tako razmisljo kad sam doso kuci, reko idem da spavam.... sta mi se sve nece izdesavati... zapamticu. to je drugi maj. tako da nije problem da se upamti.

a ovo za reg. atva, jel ima neko neku pametnu ideju sta raditi?

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: BMW R 1150 GS

Samo da se nadovezem na ovo:Ukoliko vozilo nije registrovano onaj cije je plato bi kaznu 5-6 000 din,a troskove odstete onaj ko je kriv za udes tj. njegovo osiguranje.U tvom slucaju bolje sto nije dolazila policija jer nisi imao neku znacajniju stetu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja