Boki-KG 92 Napisano Maj 2, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3-4 sata zazvoni mi mob., pogledam ono neki nepoznati broj... Javim se... Zove me devojka i drhtavim glasom me nekako neobichno uzhurbano pita: "Jel si kuci?" Ja zbunjeno kazhem jesam a ona meni: "Uh, super!!" I onda ja pitam shto sve tako uplasheno, shta se desilo itd. i ona meni kazhe malopre pao dechko sa crnog motora a ja se uplashila za tebe... Sad sam chuo da je dechko poginuo na licu mesta... Kako sam chuo, izlazio je iz sporedne ulice na jednu dosta prometnu ulicu sa preko 100km/h i udario u auto koji je neka devojka vozila... Shta je istina ne znam ali vishe nije ni bitno... Zvao se Sale... Neka mu je laka crna zemlja... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 2, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze da prodje dan da se ne otvori tema u Crnoj Hronici... Zao mi je zbog decka... Neka mu je laka crna zemlja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 2, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh,nek pociva u miru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 2, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Bog nek mu dusu prosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 2, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno je sto se ovo desava. Nek su mu putevi nebeski siroki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Maj 2, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan neka mu je laka crna zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da sacekamo neki zvanicniji info. Mozda i nije istina. Nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Maj 2, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan udario u auto koji je devojka vozila, pretpostavljam da opet motorista nije kriv. neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 2, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu !!! opet !!! pocivaj u miru ! :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu pociva u miru :-[ @Boki, malopre sam cuo za ovo i malo falilo da te zovem. Au, druze, presekoh se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 3, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Neka pociva u miru :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka crna zemlja :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Eh!!!I on nas napusti!!!Pocivaj u miru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan udario u auto koji je devojka vozila, pretpostavljam da opet motorista nije kriv. U ovakvim slucajevima krivica je sporedna stvar.I da je ta devojka kriva,i da prizna krivicu,nista ga ne moze vratiti...Neka mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Decko zivi nekih 200 metara od mene i to se desilo 2 ulice od njegove kuce...motor nije bio njegov nego ga je pozajmio od druga...inace nije vozio motore pa mu je bio prvi put da je seo...juce sam dosao nekih 20minuta posle nesrece...pao je sa honde cbr.....inace svi se slazu da je u uskoj ulicici razvio nekih 100-120 .. e sada neki kazu da je prvo pao na kocenju pa da je izleteo motorom na glavnu ulicu a drugi da je prosto u brzini izleteo na ulicu...ne znam sta da kazem...ni ko je kriv ni ko nije...devojka koja je vozila korsu je bila u soku..zvali su ga Sale bio je 76 godiste...neka mu je laka zemlja...takodje u samom udaru kaciga je odletela nekih 50-tak metara od njega pa i tu postoji polemika dal je nosio...sanitet je dosao u roku 2-3 minuta ali. ...iskreno saucesce porodici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Maj 3, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan uzas! nemam reči.. žao mi je jako ali ipak deo krivice snosi i onaj ko mu je dao motor da vozi.. Kako dati nekom tako jak motor da vozi ako nikad nije seo na motor? A što se žena za volanom tiče ja mislim da svi znaju moje mišljenje o njima > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Maj 3, 2008 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka crna zemlja... Pa jebemu dokle brze od zivota ???? Al opet napominjem vozac R-a (nije bitno jel novopeceni il old bikers) Znaci prodavajte R ove ili ih bacite i kupite nesto mirno(enduro, cruzer i sl) po vasem ukusu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Maj 5, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja brže i riskantnije vozim enduro jer je lakši nego zzr. Nije poenta šta vozimo već u tome da ne dajemo motore neiskusnima i da usporimo, nigede brže nećemo stici punim gasom. Saučešće porodici :-[ momak je bio moje godište :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGU 0 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan e jbg nek mu je laka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nek mu je laka crna zemlja.... ps moj motor može da dibije svega par ljudi za koje znam kako i kolikko voze, ko se ljuti nek se ljuti ali ne želim nikog da zavijem u crno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan rip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan takodje u samom udaru kaciga je odletela nekih 50-tak metara od njega pa i tu postoji polemika dal je nosio...sanitet je dosao u roku 2-3 minuta ali. ...iskreno saucesce porodici.. Možda je i nosio ali nije vezao, ili je držao na laktu... :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...