aspirinikus 246 Napisano Septembar 30, 2018 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Givi Maxia E 55 sa naslonom za suvozača.Kofer je u odličnom stanju.Cena 150 evra. Na prodaju i levi Givi E 41 keyless u dobrom stanju potpuno funkcionalan.Cena 80evra. Desni E 41 oštećen bez malih vrata sa ispravnom glavnom bravicom.Cena 35 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 30, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler evo ti kofer... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 682 Napisano Septembar 30, 2018 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 429 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, Maxia je kupljena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 246 Napisano Septembar 30, 2018 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koja jos ostecenja ima taj desni? Zanimljivi su miNikakva.Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 246 Napisano Septembar 30, 2018 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vratanca su otpala negde u Grčkoj jer ih nisam zabravio do kraja .Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Septembar 30, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Da li je Maxia prodata?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 246 Napisano Septembar 30, 2018 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Slammer je bio najbrži.Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 30, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da si pratio oglase...Imao sam tri novih vratanaca za taj kofer gde ti fali...Prodao sam ih skoro pa dzabe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 246 Napisano Septembar 30, 2018 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druže stigle manjerke.Red je da neko nastavi da se služi sa ovim Givijem.Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Septembar 30, 2018 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za ove E41(oba) ako nisu otisli? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Septembar 30, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ti bocni koferi su neverovatno korisni. Mogućnost da na brzinu uzmes nesto iz kofera ili da stavis u kofer a da pritom ne koristis kljuc nego samo sifrom za ocas posla se meni pokazala izuzetno korisnom na proslom putovanju.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...