Gagi1972 1 Napisano Septembar 21, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Royal Venturo xvz 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih sve članove koji su u mogućnosti da mi pomognu. Imam problem sa karburatorom tj. pukao mi je plovak karburatora na Yamahi XVZ1300 Royal Star Venturo proizvodnja 1988-1992. Kako je motor star imam realno problem za nabavku delova, tako da bi mi značilo i ako znate nekog ko drži delove (polovne i nove) za ovaj motor. Sada je prvenstveni problem plovak karburatora. Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 21, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 063697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi1972 1 Napisano Septembar 22, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Royal Venturo xvz 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, zovem sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...