Dr@g@n 345 Napisano Septembar 20, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto u naslovu pise, trazim antenu za auto-radio. Tacnije trazim onaj stariji model od fibera sto je bila oko 80-100 cm duzine i imala na dnu feder. Ovako nesto: Ako nekom kupi prasinu po garazi, a da je u dobrom stanju neka se javi. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Septembar 25, 2018 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam auto antenu teleskopskog tipa sa automatskim izvlačenjem/uvlačenjem. Ostala mi od Espera. Praktično je nekorišćena. Ako ti znači, potražiću je u podrumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1674 Napisano Septembar 25, 2018 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...možeš od twinga.Ona što se šrafi na levi retrovizor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1725 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 25.9.2018. at 9:35, floyd je napisao: Imam auto antenu teleskopskog tipa sa automatskim izvlačenjem/uvlačenjem. Ostala mi od Espera. Praktično je nekorišćena. Ako ti znači, potražiću je u podrumu. Da li se ta od Espera montira bocno na krilo auta, ili na neku horizontalnu povrsinu? Trebala bi mi za Astru F koja stoji bocno na zadnjem krilu - polustranici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Trazim iskljucivo Antenu kao na slikama, duzine 80-100cm i duze ako postoji. Ostale na izvlacenje, elektricne i male krovne mi ne igraju ulogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Septembar 28, 2018 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, SHOKLA said: Da li se ta od Espera montira bocno na krilo auta, ili na neku horizontalnu povrsinu? Trebala bi mi za Astru F koja stoji bocno na zadnjem krilu - polustranici. Da, ta antena ide na zadnje levo krilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1725 Napisano Septembar 28, 2018 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, floyd je napisao: Da, ta antena ide na zadnje levo krilo... Ovako? Ako je to taj tip montaze, daj mi neki br tel da te kontaktiram. Zainteresovan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13962 Napisano Septembar 29, 2018 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovako nesto, bar lici. https://www.kupujemprodajem.com//Automobili-Oprema/Radio-CD-DVD-za-auto-Delovi/Radio-Antena-za-Razna-Vozila-Novo-65710792-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 30, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 20.9.2018. at 22:35, Dr@g@n je napisao: Kao sto u naslovu pise, trazim antenu za auto-radio. Tacnije trazim onaj stariji model od fibera sto je bila oko 80-100 cm duzine i imala na dnu feder. Ovako nesto: Ako nekom kupi prasinu po garazi, a da je u dobrom stanju neka se javi. pozz Jel stima ova? https://www.olx.ba/artikal/27916027/auto-antena-teleskop-crna/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Septembar 30, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Branko je napisao: Jel stima ova? https://www.olx.ba/artikal/27916027/auto-antena-teleskop-crna/ Ne zanimaju me te na izvlacenje i one kratke antene, one mogu da se nadju po oglasima i radnjama. Samo ove duze od fibera dolaze u obzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Octobar 1, 2018 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/28/2018 at 1:11 PM, SHOKLA said: Ovako? Ne, Espero je sedan. Antena ti je na donjoj slici u crvenom kružiću. Čini mi se da ti neće pasovati za Astru... P.S. Izvinjavam se pokretaču teme za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...