zivchany 48 Napisano Septembar 11, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju skoro pa novo jakna i lone Dainese Broj je 58 Oglas je usluzno za drugara koji je to sebi kupio zimus ali se u medjuvremenu skupio tj smrsao pa mu sad sve veliko. Tel 0642505233 Jakna 200e Pantalone 100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Septembar 11, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dodatak kisno odelo 30e i stitnici za kolena 20e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan sta mislis, .... ocu se ja ugurati u to odelo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan To je tanko odelo, nema šanse da se ne uspes ugurati u njega. Mala sala, ne zameri. A sto se tiče odela, ekstra je, bas mi se svidja. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Septembar 11, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Savan je napisao: To je tanko odelo, nema šanse da se ne uspes ugurati u njega. Mala sala, ne zameri. A sto se tiče odela, ekstra je, bas mi se svidja. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro hihi ma kakvi .... niko mi nije kriv sto sam godinama investirao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Septembar 11, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi trebalo da mozes , to je dva broja vece nego sto ja nosim . Jakna je temepst d-dry , pantalone nisam siguran tacno koj su model ali kupljene u mass-u i placene 180 e I ovo sto deluje belo na slikama jakne je ustvari ona zuta drecava ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Septembar 12, 2018 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stitnici za kolena su sa mestom za protektor ili ne?. Od kojeg su materijala vani i unutra? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Septembar 15, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi znao nista od toga ,najbolje pozovi tel pa nek ti objasni . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Septembar 17, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kisno odelo i stitnici prodati . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Octobar 22, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodate i pantalone . Ostala jakna koja je zaista ko nova jer je obucena par puta. Ima zimsku postavu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...