GuMi5 3108 Napisano Septembar 7, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ne dužim mnogo, na raspolaganju imam nekoliko parova ovih lampi... (za električne bajkove) https://m.bikester.ch/lupine-sl-b-e-bike-frontlicht-schwarz-548954.html Cijena je kao što vidite nenormalna... Ima dnevno svijetlo, normalno, blicanje i td... Radi na 6-12V ali Dr. Dare reče da može na naše ljubimce bez greške, neće bijeli dim da izađe... Garancije bez jer su "spale sa palete" kod radnog kolege... Ne znam da li imaju nosače, to još mogu da pitam ali u svakom slučaju, 60€ par! Bujrum što bi se reklo... 20180907_073543.mp4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 7, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sto pitam, ali...Da li ovim "spale sa palete" hoces da kazes da prodajes robu za koju javno kazes da je ukradena ???Sent from my LG-H815 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 7, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za izvinjavanjem... Ako negdje piše da je ukradeno ti mene citiraj ali ja ne bih rekao. To što piše znači tačno to. Kutija sa lampama pala sa palete pri istovaru, osiguranje nadoknadilo a oni koji su bili brzi su ugrabili po simboličnim cijenama prije nego što se pročulo (lageraši)... Dakle, lampe dobijam u originalnim pakovanjima, po cijeni koju nudim i vama. Za uslugu prihvatam ćevape... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 7, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekakav nosac?Jes pitao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 7, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaju... za cijevi koje stoje horizontalno. (Guvernal)... kapiram da se to da zbudziti da se stavi na bilo kakvo mjesto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 7, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Za ovu prebacivku ima neki prekidac koji se isto montira?Duzina kabla?Aj ako vec prodajes slikaj jedan onako sa svim sto ide uz njega..Gde se nalazis,odakle saljes... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Septembar 7, 2018 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze to na bicikle sa bobinom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 7, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ipak jos jednom, ali u Srbiji izraz "ispalo iz kamiona" niko ne shvata bukvalno, nego oznacava marnutu robu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 7, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opušteno... nisam obratio dovoljno pažnje na to kako u čijim očima/ušima šta zvuči... Nije problematično ali dobro da mi je skrenuta pažnja na to. Čuo sam i sam za to ali kako nikada ne mislim o tome tako i dođem u ovu situaciju... P.S. nije spalo sa kamiona već palete Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 7, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Strale said: Jel moze to na bicikle sa bobinom? Ne znam koleZa ali čisto sumnjam... Mislim da ovaj fenjer više voli ravnu liniju ulazne voltaže... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 7, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dva seta koja imadoh kod sebe su udomljena... Moram da pitam za još pa ako ima, super... Koga zanima, PP... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...