cikamiroslav 149 Napisano Septembar 5, 2018 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Možda neko može pomoći? Moj motor Hyosung GV 650 EFI (Aquila) nije vožen od septembra 2017, akumulator sve vreme priključen na punjač CTEK. Jedno paljenje u proleće ove godine bez problema. Celo leto nije paljen. Sada pri kontaktu ne pokazuje nameru da zavergla. Prvo sam optužio akumulator. Međutim, on pokazuje voltažu 14V. Zatim sam otkačio akumulator i spojio kleme kablovima na akumulator od auta 65 Ah, praktično nov i 100% ispravan. Tada pokušava da vergla, ali bez uspeha, kao da se muči i jedva prebaci 1 krug. Nema šanse da upali. Pumpa radi i upumpa benzin pri kontaktu, ali motor prosto ne može da zavergla. Kakav problem može biti? Anlaser, neki relej? Da je auto u pitanju, rekao bih da su četkice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Septembar 5, 2018 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Skini svecice pa zaverglaj, javi ovde sta se desava...(vrti li brzo) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...