KristianHerceg 0 Napisano Septembar 1, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa jos nemogu nac kvar 1000f uglavnom kad upalim motor preko kablova,radi normalno,kad skinem kablove odman se ugasi....mjerio sam struju dok motor radi mjeri 12,45-6? pa moze pomoc jeli to alternator u pitanju ili nesto drugo? hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 1, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator ti je crko najverovatnije, imao sam skoro pa isti slucaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Septembar 1, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator sigurno gotov, regler verovatno, namotaji moguce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Septembar 1, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pretekose me kolege, takodje prekontrolisi sa leve strane dzek sa tri zute zice, zna da izgori bas zbog velike struje a loseg kontakta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...