Usamljeni jahač 1089 Napisano Maj 6, 2008 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marina! Često sam u Obrenovcu, možemo koji krug po glavnoj džzadi kada stane ova prokleta kiša i meni stigne nova mašina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marina i dobro dosla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marina prava si bajkerka za razliku od novopecenih sminkerki Ne priznajem ove sminkerke sto se vozaju po gradu da bi bile vidjene a bas iz tog razloga nemaju nikakvu opramu a pogotovo kacigu(moraju svi da vide ko vozi). A da ne pricam o samoj voznji i poznavanju saobracajnih propisa...katastrofa opet ja sa zakasnjenjem, ali ovakav komentar, pa jos zenskom rukom otkucan zasluzuje svaku pohvalu! Dobro dosla, Marina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...