Zeljkamp 3293 Napisano Avgust 28, 2018 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan MODEL : KTM 1190 ADVENTURE AGREGAT : 1195 kubika, 150ks, benzin KILOMETRAZA : 73.500km GODISTE : 04. 2014. TEL. : 065 877 7776 CENA : 9.999e KTM sam licno uvezao iz Svajcarske i kupio sam ga od ovlascenog KTM dilera u kojem je kupljen kao nov i u kojem je odrzavan od prvog do poslednjeg dana. U Svajcarskoj je imao samo jednog vlasnika i ja sam ukupno drugi vlasnik. Motocikl je u izuzetnom stanju, sto se vidi i na fotografijama. Skoro da nema tragova koriscenja jer je vozen na duze relacije. Kilometraza je 100% prava (posedujem servisnu knjizicu + proveren je u Beogradu u ovlascenom servisu KTM Promoto centar). Motocikl ima svu mogucu elektronsku opremu (ABS kornering, elektronsko vesanje, kontrolu trakcije itd.) koja se ugradjivala u ovaj model (sve se moze naci na internetu) + Akrapovic auspuh i jos puno originalne KTM Powerparts dodatne opreme koja je naknadno stavljena. Takodje, posedujem svu originalnu opremu koja je skinuta da bi se montirala druga. Vrednost naknadno ugradjene opreme je oko 3000e ! - Akrapovic auspuh (990e) + fabricki auspuh - KTM Powerparts sediste za vozaca sa grejacem + fabricko - KTM Powerparts sediste za suvozaca sa grejacem + fabricko - KTM Powerparts stelujuce rucice kocnice i kvacila + fabricke - KTM rucice sa grejacima (pale se u meniju) + fabricke - KTM roll bar - KTM zastita motora - KTM poklopce za tank od ulja za kocnice i kvacila - KTM nosac za navigaciju - KTM topcase - KTM prosirenje za bocnu nogaru - LED svetla - Senzori za svetla - Stitnici za ruke - Uticnica 12V itd - 3 fabricka kljuca - Servisna knjiga i uputstva itd... Pozovite za vise informacija. Registrovan je do 27.062019. godine i prevod je OBAVEZAN ! Zamena je moguca za jeftinije vozilo (automobil, motocikl ili skuter) ali je cena u zameni veca i zavisi od realnosti cene ponudjenog vozila. Cena za kes je podlozna korekciji. Pozivi svakog dana od 9 - 23h. Po potrebi saljem jos fotografija na mail, Viber ili Whatsapp. Video snimak motocikla postoji na Youtube-u. U pretragu ukucajte "KTM 1190 Adventure 2014. Twinz Auto & Moto". 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Avgust 28, 2018 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan MODEL : KTM 1190 ADVENTURE AGREGAT : 1195 kubika, 150ks, benzin KILOMETRAZA : 73.500km GODISTE : 04. 2014. TEL. : 065 877 7776 CENA : 9.999e 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano Avgust 28, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Septembar 11, 2018 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 11.09.2018. godine je u ovlascenom KTM servisu u Beogradu odradjen redovan servis na kojem je zamenjeno ulje, filter, separator, lanac i lancanici (na fotografijama je stari lanac i lancanici) i sve ostalo sto je bilo potrebno. Cena ostaje nepromenjena i podlozna je korekciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Septembar 14, 2018 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan u meni kaže zovi, raspitaj se... drugi kaže skući se prvo. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Octobar 13, 2018 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako nisam video ovu poruku do sada... Slobodno pozovi i pitaj sta te interesuje. P.S. Ma, sta pozovi, dodji da vidis i probas sta ces da vozis kada se skucis ?! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 5, 2018 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ZIMSKA CENA !!! 8.999e fiksno !!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 11, 2018 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Cena vrhunska... Znam da je svako Zeljkampovo vozilo kao novo... Greota da stoji. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Decembar 15, 2018 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zimska cena i dalje fiksirana a ja bih samo da podsetim da je motor opremljen sa svim elektronskim cudima kao sto su : - Quick shifter - ABS cornering - Traction control - Electronic suspension - Power mode (Sport, Comfort & Rain) - Grejac vozacevog sedista - Grejac suvozacevog sedista - Senzor za svetla - LED svetla itd... 8.999 € fiksno ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Februar 1, 2019 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisan do 20.03.2019. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Februar 27, 2019 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...