Ćili 674 Napisano April 30, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je AS oprema, pogotovo obuca, superiorna u odnosu na vecinu ostalih proizvodjaca, svakako u odnosu na IXS. E sad.... Dvoumim se izmedju 2 konkretna modela: AS Ridge i IXS Avanti. Evo kako izgledaju IXS kosta napolju od 130 do 145 e, a na AS sajtu za Ridge stoji cena 110$. Ovde i jedan i drugi model kostaju isto, oko 160e. Da li kupiti slabiji model jace firme ili jaci model slabije firme? I da li lopovima dati duplo vise kinte ili uvoznicima platiti korektnu cenu? Pricao sam sa Edijem iz Serbian World Teama i on je u AS Ridge prosao ceo svet (bukvalno ) i prezadovoljan je. Ako je neko imao iskustvo sa IXS Avanti neka kaze slobodno ;D.... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo AS ne bi ni trepnuo... al to sam ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 30, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ni jedan od ova dva modela nije los komad opreme ;D,tako da slobodno uzmi ono sto ti se svidja a ne sta pise. Obrati paznju jer jedna cizma je vislja a jedna niza.Ako bi ti to bile jedine cizme za voznju,ja bih uzeo IXS zato sto su vise od AS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 30, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da, bile bi jedine Tako ce izgleda i biti Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 1, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kada je obuca u pitanju AS je broj 1 u svijetu, tako da ukoliko budzet dozvoljava nesto njihovo, onda treba kupiti to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 1, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koje se bolje, ali su mi AS lepse, tako da bih ja uzeo njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 1, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan IXS oprema nije losa, AS je takodje vrlo dobra firma al' da li je i najbolja je diskutabilna tema. (iskustvo govori) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 1, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan IXS oprema nije losa, AS je takodje vrlo dobra firma al' da li je i najbolja je diskutabilna tema. (iskustvo govori) Ja imam fenomenalna iskustva, sa IXS-om imam diskutabilna Mada ne sporim da je IXS los, samo mislim da je u ovakvim slucajevima bolje ici na AS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Maj 1, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ni jedan od ova dva modela nije los komad opreme ;D,tako da slobodno uzmi ono sto ti se svidja a ne sta pise. Obrati paznju jer jedna cizma je vislja a jedna niza.Ako bi ti to bile jedine cizme za voznju,ja bih uzeo IXS zato sto su vise od AS Potpuno podrzavam ovo sto je Sale rekao.Znaci ako su jedine onda prave, tj. duboke cizme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Maj 1, 2008 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan AS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 1, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kada je obuca u pitanju AS je broj 1 u svijetu, tako da ukoliko budzet dozvoljava nesto njihovo, onda treba kupiti to Razlog vise za AS je sto uvazeni kolaga Zo posjeduje jedan primjerak. I slazem se, prije bi uzeo AS, ali takodje bi prije uzeo cizmu. Takodje, ne znam da li si razmisljao o SIDI modelima, recimo B-2. Ne znam cijene u Srbiji, ali u Hrvatskoj je 200 kuna skuplji od ovog Avanti,a po meni je dosta bolja varijanta. Ali najbolje ce ti reci ministar Zo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Opste poznato je da Xtreme dere sa cenama i ako vec treba nesto da kupis za istu kolicinu para, onda je po mom misljenju (bez da ikoga uvredim) bolje uzeti full cizmu nego polu cizmu pa makar i AS bio u pitanju. U svakom slucaju ti sam najbolje znas gde, kada i kako ces se voziti i da li ti vise treba cizma ili polu cizma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Maj 2, 2008 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ove AS sam narucio iz Beca za zenu. Tamo su 119ojra. Mozda ih uzmem i za sebe.Nego kad rekoste Extreme kolko su kod njih, ako uopste imaju brojeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan AS Ridge oko 160 jura u xtremeu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan imam pomalo iskustva sa obe firme... pa opet, ne znam, zavisi od licnih afiniteta, i naravno, dzepa! ali, kada je cena ista, zna se, AS je vrh! a poredjenje polu i cele cizme nije adekvatno: to je kao kada bi ste poredili kinesko-korejsku masinu od 250ccm i japanca 0d 125ccm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 30, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan AS no.1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Avgust 30, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi SIDI kao što nosi Thoucutter u Mad maxu, ali ja sam stara garda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Avgust 30, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan imam pomalo iskustva sa obe firme... pa opet, ne znam, zavisi od licnih afiniteta, i naravno, dzepa! ali, kada je cena ista, zna se, AS je vrh! a poredjenje polu i cele cizme nije adekvatno: to je kao kada bi ste poredili kinesko-korejsku masinu od 250ccm i japanca 0d 125ccm! ala si napravio poredjenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi SIDI kao što nosi Thoucutter u Mad maxu, ali ja sam stara garda. Respect the old school!!! Ali znas i sam da nemam motor za to ....... (znam, ti sad mislis "ma nemas ti motor ni za sta...").... u svakom slucaju stigle su AS Ridge, al su bile male pa su vracene... ali to je to, odluka je pala odavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ove dublje, a po mogucstvu neke jooos dublje. I onako se roba za smrtnike obe tvrtke pravi u Kini ili Vietnamu, te je po meni sve jedno sta uzmes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan I onako se roba za smrtnike obe tvrtke pravi u Kini ili Vietnamu, te je po meni sve jedno sta uzmes... E, tu si se malo za*eb'o! ;D Na jednim mojim AS pise "made in Thailand" a na drugim "made in Bosnia". Vidjao sam u prodavnici i modele na kojima pise "made in Croatia"... (mada, kad bolje razmislis, jake li razlike... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan lele komsijske cizme ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan I onako se roba za smrtnike obe tvrtke pravi u Kini ili Vietnamu, te je po meni sve jedno sta uzmes... E, tu si se malo za*eb'o! ;D Na jednim mojim AS pise "made in Thailand" a na drugim "made in Bosnia". Vidjao sam u prodavnici i modele na kojima pise "made in Croatia"... (mada, kad bolje razmislis, jake li razlike... ) Blago tebi kad su tvoje shile Tajladndjanke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...