Kova45 297 Napisano Avgust 9, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, vec dugo razmisljam o kupovini prvog motora i dosta sam se informisao citajuci po forumu. Uvek sam bio zaljubljenik u enduro motore samim tim moja dilema nastaje birajuci izmedju dva motora koja sam video na oglasima protekih dana, deluju mi odrzavano i u dobro stanju za njihove godine. Koliko sam primetio ovaj Freewind ima i nalepnicu BJB samim tim bi bilo super ako bi neko imao i licno iskustvo. Bilo kakav savet i misljenje su dobro dosli kako bi mi olaksali kod izabira:Suzuki: Freewindhttp://www.polovniautomobili.com/motori/12845615/suzuki-freewind-xf650Honda Dominator:http://www.polovniautomobili.com/motori/10680663/honda-nx650-dominator Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan98 1 Napisano Septembar 12, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Honda Dominator 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.8.2018. at 11:37, Kova45 je napisao: Pozdrav svima, vec dugo razmisljam o kupovini prvog motora i dosta sam se informisao citajuci po forumu. Uvek sam bio zaljubljenik u enduro motore samim tim moja dilema nastaje birajuci izmedju dva motora koja sam video na oglasima protekih dana, deluju mi odrzavano i u dobro stanju za njihove godine. Koliko sam primetio ovaj Freewind ima i nalepnicu BJB samim tim bi bilo super ako bi neko imao i licno iskustvo. Bilo kakav savet i misljenje su dobro dosli kako bi mi olaksali kod izabira: Suzuki: Freewind http://www.polovniautomobili.com/motori/12845615/suzuki-freewind-xf650 Honda Dominator: http://www.polovniautomobili.com/motori/10680663/honda-nx650-dominator Sent from my iPhone using Tapatalk Sto se tice Suzuki-ja nisam imao iskustvo, i ako se ne varam u njima je Rotax-ova masina koja se i nije bas pokazala (Aprilia Pegaso, BMW F650...) A sto se tice Honde, imam Dominatora i po meni je jedina mana tog motora godiste , za iste pare mozes mladji motor da uzmes npr. Suzuki, jeftina je za odrzavanje ne kvari se, nece te ostaviti nikad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Septembar 12, 2018 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan U Freewind - u nije Rotaxov motor. Ta mašina je samo u BMW-u i Apriliji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Septembar 17, 2018 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan U Freewindu je isti agregat kao u novijem DR-u, SE modelu, koji se nepromenjen i dan danas prodaje u Americi i Australiji, vec 22 godine. Nepoderiv agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan98 1 Napisano Octobar 1, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Honda Dominator 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.9.2018. at 19:51, Niske je napisao: U Freewind - u nije Rotaxov motor. Ta mašina je samo u BMW-u i Apriliji. On 17.9.2018. at 7:38, markulja je napisao: U Freewindu je isti agregat kao u novijem DR-u, SE modelu, koji se nepromenjen i dan danas prodaje u Americi i Australiji, vec 22 godine. Nepoderiv agregat. Onda nisam dovoljno informisan, moja greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Decembar 2, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da vozim Freewind-a, po meni motor bez greske. Motor odlicno povlaci, menjac odlican, veoma udoban i upravljiv. Zvuk odlican (bar za mene). Za takav motor cena nije velika, a u rangu je sa dosta skuplji modeli. Dominator-a nisam imao prilike da vozim do sada, tako da njega necu komentarisati. Moja preporuka Freewind definitivno! pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano April 20, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima i komentarima, jos uvek sam u potrazi za nekom dobro masinom. Moram priznati da nakon svih saveta Suzuki Freewind mi je mozda bolja opcija. Lomim se dosta i oko Yamahe TDM, pogotovo ove od kolege forumasa iz Lestana. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano April 28, 2019 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kupih winda pocetkom ove godine, za prvi motor ne moze bolje! p.s. i meni je prvi motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano April 28, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, da te lepo sluzi!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano April 29, 2019 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom i dugo lepih kilometara! Pomeni najbolji izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano April 29, 2019 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 20.4.2019. at 23:27, Kova45 je napisao: Hvala svima na savetima i komentarima, jos uvek sam u potrazi za nekom dobro masinom. Moram priznati da nakon svih saveta Suzuki Freewind mi je mozda bolja opcija. Lomim se dosta i oko Yamahe TDM, pogotovo ove od kolege forumasa iz Lestana. Sent from my iPhone using Tapatalk Nema vise prostora za dilemu, kolega je za TDMa spustio cenu toliko da se granici sa "poklanjanjem". Kupuj i ne razmisljaj, uzivaces. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...