abarth_maniac 5968 Napisano Septembar 16, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam neki dan da su strsljeni bili zasticena vrsta jer su bili u izumiranju. Nase podrucje. Jel to istina? Gradsko sam dete pa nemam previse dodira, ali radim po njivama i mogu da primetim da osa i strsljenova ima u bas velikom broju! Na odmor isao u hotel Becicece i nije se moglo doruckovati od osa! Ili ja obracam paznju ili im se broj povacao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 16, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima ih koliko hoces uz Dunav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Septembar 16, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odavno sam cuo pricu da ujed 3 strsljena vola obaraju. Mene hvala bogu nije ujeo,ali su mi rekli oni koji su ujedeni da boli stravicno. Uz dunav ih ima u supljim vrbama gomila. Nemojte da vas ubije radoznalost i da ih cackate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Septembar 16, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pre neki dan vozim kola sa spustenim prozorom, osetim da mi nesto uletelo u kosu, mahinalno provucem ruku kroz istu, to nesto padne izmedju mene i sedista, i ubode me za plecku. kako nisam bio siguran sta i kako u tom trenutku, zaustavim kola, izletim napolje, skidam majicu, tresem istu, ljudi me gledaju kao ludaka uglavnom, otvorim vrata a strljen na sedistu. verovatno sam ga pritisnuo o naslon kad me je uboo...sve u svemu, plecka malo otekla na mestu uboda, bol nije bio jak, cak je i relativno brzo skroz nestao, ali sama oteklina je stojala dosta duze od uboda ostalih insekata, i uz to vraski svrbela svo vreme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...