Novus 138 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan .Sent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tara i Djurdjevica Tara mostSent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan .Sent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Par slika britke sabljeSent from my SM-G960F using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogled na planinu Komovi sa nmv od 2487.Sent from my SM-G960F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10964 Napisano Avgust 10, 2018 Drug član, 3506 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Super tura,kolega...nagledah se slika... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 11, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, nisam se snasao da postavim u hd kvalitetuSent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 11, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Andrijevica-MatesevoSent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Avgust 11, 2018 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepi predeli, od Mateseva levo i tu imam vikendicu, idem za par dana dole, prvi put motorom, bas tuda preko Andrijevice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 11, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelepi predeli, od Mateseva levo i tu imam vikendicu, idem za par dana dole, prvi put motorom, bas tuda preko Andrijevice Zavidim ti. Prelep kraj. Mogu misliti koliko je lepo provesti onde nekoliko dana u onakvoj prirodi.Sent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Avgust 13, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pitanjce jedno: koji je od od ova dva puta gore na snimku Žabljak-Plužine, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Avgust 13, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sad pogledah na street view i reko bih da je onaj plavi, po onom sivom nisu išli guglovci.. Možda grešim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 708 Napisano Avgust 13, 2018 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, eduardo je napisao: Sad pogledah na street view i reko bih da je onaj plavi, po onom sivom nisu išli guglovci.. Možda grešim? imas citavu temu o tom pitanju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Avgust 13, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Povlačim hvala, lakše ti je bilo da upišeš jednu reč. Čitao sa ja te teme ali ne mogu baš sve da upamtim a ponovo da pregledam nemam baš vremena, jbga neko mora i da radi. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 708 Napisano Avgust 13, 2018 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, eduardo je napisao: Povlačim hvala, lakše ti je bilo da upišeš jednu reč. Čitao sa ja te teme ali ne mogu baš sve da upamtim a ponovo da pregledam nemam baš vremena, jbga neko mora i da radi. Pozdrav. neznam kako da ovo razumem ??? ne trazim hvala , a nisam upisao neko misljenje , jer ni sam nisam tu temu detaljno proucio , samo sam je primetio , pa rekoh tamo ces bolju informaciju naci , jer ja ne znam ... samo sam hteo da ti pomognem , nista drugo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Avgust 13, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad pogledah na street view i reko bih da je onaj plavi, po onom sivom nisu išli guglovci.. Možda grešim?Put kojim sam ja isao je onaj donji. Imas na youtube snimak i gornjeg puta, a i neko je vec ovde na forumu pisao i za gornju varijantu. Sent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 59 Napisano Avgust 13, 2018 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pitao za gornju varijantu na drugom postu o CG. Kazu da je dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Avgust 13, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan No hard filings, sorry, Laki je malo neurozan zbog na poslu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...