raps 1421 Napisano Avgust 4, 2018 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju dve kacige scorpion exo 510 air. mislim da nema potrebe da pisem o kakvim se kacigama radi, posto je to na forumu pretreseno bar hiljadu puta kacige su nove i nisu nosene, dolaze u originalnoj kutiji, zajedno sa vrecicom i pinlockom. cenim ih 20000rsd po komadu, pa gde se nadjemo velicina M, boja stage black silver red velicina L, boja cipher matt green moze licno preuzimanje, a u slucaju slanja saljem post ekspresom. vise informacija ovde u temi, na pp ili na tel 064/1367814 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Avgust 8, 2018 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan posto nema komentara, samo da proverim da li sam preterao sa cenom ili je nesto drugo u pitanju? nekako mi dodje bzv da se u mojim temama dopisujem sam sa sobom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Avgust 8, 2018 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Paa... skuplji si od Louisa za jedno 2000 din., zato se verovatno niko ne javlja 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Avgust 8, 2018 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, nisam gledao cene u louisu, ali ako je tako i to moze da se resi. nova cena je 17000rsd, pa ako ima zainteresovanih kontakt ostaje isti (ne koristim viber i whatsup)... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Avgust 12, 2018 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan prodata je kaciga M velicine, L i dalje u ponudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Avgust 25, 2018 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan ako ima zainteresovanih, cena je 16000rsd i nije sklona korekciji. kaciga je i dalje nova i nekoriscena, i jedno 2000rsd jeftinija nego u louisu ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Avgust 25, 2018 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...