highflyer 0 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo da mi propadne ruta 4 planine koju planiram već mesec dana... Vraćam se ja u petak sa Ade, sa otvaranja Avantura parka. Smer ka Sajmu, gužva, tri kolone, kreni-stani. Ja se vozim krajnjom levom trakom, razmišljam da počnem da se provlačim, ali nekako se uvek setim da je Andrej tu poginuo i iskreno mi bude frka, taj potez vozim kao baba. Auto ispred mene koči, ja lagano stiskam kočnicu kad - udar. Uspeo sam da se održim na sedištu; gasim motor, izvlačim ćopavu, silazim da se najebem majke kretenu, kad iza mene - NIKOG! Dok sam ja stao i sišao sa motora, on se ladno prestrojio desno i samo nastavio dalje. Sad, to je neki od automobila oko mene, ali koji? Oni se kreću polako, ja ne znam u kom je stanju motor, a peške baš nemam šanse da ga stignem. U glavi mi bubnja od besa, ne mogu da verujem da takvi ljudi postoje, pomišljam kako je ovo nepravedan svet. Kad imam šta da vidim par metara dalje - možda svet i nije tako loše mesto : Zločincu je 'ladno otpala prednja tablica kada me je udario. Posle toga standradno - uviđajna ekipa, zapisnik, izjava. Ja sam OK, na motoru je zadnji točak malo nabijen napred (pomeren na swingarm-u), nema ozbiljnije štete. Dođe mi da mi bude žao što nisam povređen, pa da ovaj popije krivičnu prijavu za bekstvo sa mesta nesreće. Ovako će (verovatno) proći sa novčanom kaznom. Šta reći na kraju - možda je bezbednije provlačiti se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7452 Napisano April 29, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jel to neko igrao zuce sa tobom? Nova drustvena igra? Cuti, sreca je da si ti dobro, njega ce nesto vec stici /nadam se/. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh dobro je,,,da ti nista nefali to je najbitnije,,a platice on kaznu polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi nasao vlasnika i vratio mu tablicu.... u grlo Ili vec negde drugde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 29, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi nasao vlasnika i vratio mu tablicu.... u grlo Ili vec negde drugde... Ja vise volim da se provlacim i da ne budem nikad na udaru za potencijalnog ludaka...a, da tablicu u donji deo ledja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan E, samo da mi je da sam mu video facu kad je došao kući i skapirao da mu je tablica ostala na ''mestu zlošina'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da saznamo gde zivi pa da mu vratimo tablicu ... licno cu da mu vratim .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan pa da u pravu je, trebalo bi licno da mu vratis tablicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2871 Napisano April 30, 2008 Braveheart, 712 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Xaxa kako sam se slatko nasmejao,sad vec pustam mastu na volju sta bi uradio da sam bio na tvom mestu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Maj 1, 2008 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi da organizujemo izlet do tog lika ;D Obaveštavaj nas šta se dešava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 1, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi da organizujemo izlet do tog lika Na mene racunajte u organizaciji za pasulj...... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 2, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kad god sam vozio po PS-u, najeb'o sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
airboy 0 Napisano Maj 2, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan tako je mene jednom odneo taksista sva sreca dobro sam prosao(samo iscaseno rame, uvrnuta noga i malo istegnut vrat) ali najgor je kada sam vozio ortaka i kad aje neka riba vozil, pisala poruku i zamalo da nas pocisti ,tako da treba otvoriti sestoro ociju :o ,cuvaj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Isto se desilo jesenas tipu u selu Medvedja izmedju Despotovca i Svilajnca,pokosio je neki pijani tip decka na nekom manjem motoru,mislim da je bila neka zujalica od 125cc,ispala mu tablica i on to nije primetio NITI JE STAO,da bar vidi u sta je udario,da li je osoba koju je udario u redu,ali kad je dosao kuci i video da mu nema tablice setio se da ode i da je trazi,i nasao je tamo gde je udario i UBIO decka (mislim ne starijeg od 18 godina) i to u rukama policajaca koji su vrsili uvidjaj,tako da je sam dosao maci na vratanca,steta samo za onog decka,ti si jos i imao srece!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...