Jump to content

Moto Zajednica

Hit & run - Ada 24.4.2008.

Recommended Posts

• U prolazu, 93 postova

Zamalo da mi propadne ruta 4 planine koju planiram već mesec dana...

Vraćam se ja u petak sa Ade, sa otvaranja Avantura parka. Smer ka Sajmu, gužva, tri kolone, kreni-stani. Ja se vozim krajnjom levom trakom, razmišljam da počnem da se provlačim, ali nekako se uvek setim da je Andrej tu poginuo i iskreno mi bude frka, taj potez vozim kao baba. Auto ispred mene koči, ja lagano stiskam kočnicu kad - udar.

Uspeo sam da se održim na sedištu; gasim motor, izvlačim ćopavu, silazim da se najebem majke kretenu, kad iza mene - NIKOG! Dok sam ja stao i sišao sa motora, on se ladno prestrojio desno i samo nastavio dalje. Sad, to je neki od automobila oko mene, ali koji? Oni se kreću polako, ja ne znam u kom je stanju motor, a peške baš nemam šanse da ga stignem.

U glavi mi bubnja od besa, ne mogu da verujem da takvi ljudi postoje, pomišljam kako je ovo nepravedan svet. Kad imam šta da vidim par metara dalje - možda svet i nije tako loše mesto :) :

FsTh7_img0027snv2.th.jpg

Zločincu je 'ladno otpala prednja tablica kada me je udario.

Posle toga standradno - uviđajna ekipa, zapisnik, izjava. Ja sam OK, na motoru je zadnji točak malo nabijen napred (pomeren na swingarm-u), nema ozbiljnije štete. Dođe mi da mi bude žao što nisam povređen, pa da ovaj popije krivičnu prijavu za bekstvo sa mesta nesreće. Ovako će (verovatno) proći sa novčanom kaznom.

Šta reći na kraju - možda je bezbednije provlačiti se...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Jel to neko igrao zuce sa tobom? Nova drustvena igra? Cuti, sreca je da si ti dobro, njega ce nesto vec stici /nadam se/.

• Drug član, 2143 postova

Ja bi nasao vlasnika i vratio mu tablicu.... u grlo >:(

Ili vec negde drugde... ;)

Ja vise volim da se provlacim i da ne budem nikad na udaru za potencijalnog ludaka...a, da tablicu u donji deo ledja....

;)

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

E, samo da mi je da sam mu video facu kad je došao kući i skapirao da mu je tablica ostala na ''mestu zlošina''

• U prolazu, 6 postova

tako je mene jednom odneo taksista sva sreca dobro sam prosao(samo iscaseno rame, uvrnuta noga i malo istegnut vrat) ali najgor je kada sam vozio ortaka i kad aje neka riba vozil, pisala poruku i zamalo da nas pocisti ,tako da treba otvoriti sestoro ociju  :o ,cuvaj se

• Svrati ponekad, 328 postova
  • Motocikl: Honda TransAlp XL600V

Isto se desilo jesenas tipu u selu Medvedja izmedju Despotovca i Svilajnca,pokosio je neki pijani tip decka na nekom manjem motoru,mislim da je bila neka zujalica od 125cc,ispala mu tablica i on to nije primetio NITI JE STAO,da bar vidi u sta je udario,da li je osoba koju je udario u redu,ali kad je dosao kuci i video da mu nema tablice setio se da ode i da je trazi,i nasao je tamo gde je udario i UBIO decka (mislim ne starijeg od 18 godina) i to u rukama policajaca koji su vrsili uvidjaj,tako da je sam dosao maci na vratanca,steta samo za onog decka,ti si jos i imao srece!!

Pozdrav 8)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja