Darko Floyd 920 Napisano Jul 13, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem originalno vozačevo sedište za BMW R1200 GS 2005 god. Može i zamena za Bobanovo sedište sa gelom, meni ne odgovara previše sam nizak, možda bi nekome višljem bilo OK. Darko 063 684 700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 13, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok kad imas taj problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jul 13, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan 175-6 cm, malo mi fali da mi bude prijatno na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jul 13, 2018 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Imas li originalni broj sedista koje ti treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jul 13, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Havarisan je napisao: Imas li originalni broj sedista koje ti treba? Ako mislis na kataloški broj, nemam. Kupio sam ga sa Bobanovim sedištem tako da mi ništa ne vredi ni da pročitam sa njega jer ne znam kakvo je bilo pre prerade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Jul 14, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan meni je ostao od proslog motora komplet (vozacko i suvozacko sediste), crne boje, tzv. niedrige Sitzbank 01 52 53 7 693 489 SEAT, LOW, BLACK, FRONT i 02 52 53 7 680 639 SEAT, BLACK, REAR (to 12/09) pa ako ti je interesantno, javi se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jul 14, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @skohajm hvala ti na ponudi. Obećao sam @LuckyVladano da ćemo se videti u ponedeljak pošto je njemu interesantno moje sedište pa ako ništa ne uradimo javljam ti se obavezno da pogledam to što imaš. Možeš li mi reći koja je cena ako nije tajna, i da li bi prodao samo prednje pošto mi je zadnje skroz OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Jul 15, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan mislim da od ovog ne postoji nize vozacko sediste. oglasicu ga sa jos nekim stvarima za par dana. pradavao bih samo u paru oba sedista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...