Dolja93 0 Napisano Jul 3, 2018 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi prednji stapovi za Honda CRM 125r, hladnjak i kompletne maske, ili bar prednji blatobran i leva maska na rezervoaru. Potrebni su mi retrovizori i rucica za kvacilo. A moze i neki kompletan sa neispravnim agregatom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jul 3, 2018 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes nekako da se organizujes, ja imam nov, crvene boje, originalni blatobran, ponudi sta mislis da je realna cena. Model 1998. Imam jos neke sitnice i zadnji podram, isto novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dolja93 0 Napisano Jul 3, 2018 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Petre said: Ako mozes nekako da se organizujes, ja imam nov, crvene boje, originalni blatobran, ponudi sta mislis da je realna cena. Model 1998. Imam jos neke sitnice i zadnji podram, isto novo. Gledao bih da od ovog sto mi je potrebno da nadjem kod jednog vise stvari, najbitnije mi je da prvo nadjem prednje stapove i hladnjak, jer bez tog i nemogu da vozim motor, pa ako bih to nasao sve na jednom mesto bilo bi odlicno... A ako ti nije problem, napisi mi sve sto ti je ostalo, ovde ili na privatnu poruku i okvirne cene, pa da ako mi zatreba i ne nadjem sve na jendom mestu, mozda se i dogovorimo nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jul 3, 2018 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Za dan dva, da proverim i javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dolja93 0 Napisano Jul 3, 2018 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Petre said: Za dan dva, da proverim i javljam. Vazi. Cujemo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dolja93 0 Napisano Jul 11, 2018 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelan oglas, jedino sto sam nasao, nasao sam u Makedoniji, a nemam kako da ih preuzmem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...