miki89 92 Napisano Jul 2, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, imam neku opremu koju sam narucio i meni nije cucnula, pa ako nekog interesuje.. Imam dva para kratkih rucica sa logom, tri para crnih tegica i dva para zlatnih. Sve je po 1000din. Mislim da je to korektna cena, ja sam ih placao i vise ali mi ne odgovara, sve je novo nisam ni stavljao na motor. U pitanju je CNC aluminijum. Izvor je Aliexpress, da se razumemo u startu. Nema lazi nema prevare Kontakt 064 2136770 Milos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22577 Napisano Jul 2, 2018 Integrisan, 9674 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li rucice na Hondu cbf600, 2005god? Zna li ko? Cene stvarno korektne... I boja mi odgovara Koji je precnik rupa za srafove u rucicama, koja je debljina dela koji ulazi u drzac? Hvala Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Jul 2, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Precnik je 8,5mm a debljina koja ulazim oko 10 10,5 mm.. nemam subler, merim metrom..Ali bi trebalo da moze..msm da je to standard neki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22577 Napisano Jul 2, 2018 Integrisan, 9674 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Premericu svoje ujutru! PozzSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22577 Napisano Jul 3, 2018 Integrisan, 9674 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne pasuje izgleda, evo skinuo sam od kvacila... Debljina rucice 14mm, rupa 10mm i ima ovu izbocinu za prekidac... Pih bas lepe i jeftine rucice prodajes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...