-Viper- 547 Napisano Jul 1, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Pogibe kolega bajker iz Rume u Kaću pre jedno 1 sat, ne ustupanje prvenstva prolaza od strane vozača belog juga. Više informacija nemam a nebih da iznosim netačne informacije.Tuga ljudi šta reći, prizor je užasan. Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1927 Napisano Jul 1, 2018 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko koji motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 1, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Neznam, po izgledu onoga što je ostalo od motora ne mogu da vidim.Nisam hteo da prilazim bliže jer je policija još uvek radila uviđaj. Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1710 Napisano Jul 1, 2018 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jul 1, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Po informacijama iz medija, nepotvrdjeno vozac yuga je bio pod dejstvom alkohola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 1, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Da to sam i ja čuo na licu mesta. Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1710 Napisano Jul 1, 2018 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Po informacijama iz medija, nepotvrdjeno vozac yuga je bio pod dejstvom alkohola.Neki link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jul 1, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Neke novosadske novine, na fejsu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Jul 1, 2018 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan cuga + izleteo iz sporedne tuga http://nsuzivo.rs/novi-sad/foto-najnovija-vest-teska-nesreca-u-kacu-motociklista-poginuo-na-licu-mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Jul 1, 2018 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan http://nsuzivo.rs/novi-sad/foto-pogledajte-prve-fotografije-sa-mesta-teske-nesrece-u-kacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 1, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Bilo već, ali vidim da ima više podataka Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 178 Napisano Jul 1, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan pogino je Komarac iz Rume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jul 1, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Citam komentare na vest, na facebooku. Koja smo mi stoka, to je neverovatno. Treba nas zbrisati sa ove planete da nas nema, mislim na ljude. Zivotinje i biljke neka ostanu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 1, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan pogino je Komarac iz RumeNeka počiva u miruПослато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 244 Napisano Jul 2, 2018 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Sinisa Kandic komarac. Vozali se zajedno x puta. Ne ide mi glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2736 Napisano Jul 2, 2018 Vozac A kategorije :D, 960 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ode nam i Komarac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17409 Napisano Jul 2, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3706 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Gre'ota što se ovo dešava. Svakodneno sam na motoru i nema dana da mi nekoliko automobila jednostavmo izađu ispred mene (bilo da sa sporednog puta ulaze na glavni ili da sa glavnog skreću na sporedni koji je na levoj strani, bilo da se okreću polukružno, bilo da iulaze sa parkinga, bilo da pretiču iz suprotnog smera, bilo da "seku" krivinu, ...). jedini nam je spas da moramo da budemo svesni da nas negde ispred čeka u zasedi neko ko "neće da nas vidi" i da mi sami svojim načinom vožnje pokušamo da sebi spasim glavu. 5 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...