Zmaj99 2 Napisano Jun 30, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete? Je l' se isplatio trud? Ima jos malo dorade oko sedista,ali ostalo je uglavnom gotovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 30, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Boja mi se dopada, ove lobanje - ne znam čemu služe osim možda kao neka reklama ako si vlasnik pogrebnog preduzeća. Posle prve vožnje po kiši ima da te ostavi devojka jer će joj dupe i leđa biti mokri, posle toga ćeš i ti biti skroz mokar ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 30, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica Lobanje su da bude strasan sto je od glagola strasiti ili prepadati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmaj99 2 Napisano Jun 30, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, drumskalisica je napisao: Boja mi se dopada, ove lobanje - ne znam čemu služe osim možda kao neka reklama ako si vlasnik pogrebnog preduzeća. Posle prve vožnje po kiši ima da te ostavi devojka jer će joj dupe i leđa biti mokri, posle toga ćeš i ti biti skroz mokar ! @drumskalisicaLobanju kao far i filter vazduha sam video na internetu i svidelo mi se kao detalj,da mi ne bude mnogo monotono... Sad sve zavisi od ukusa A sto se tice devojke,zapoceo sam krilo da pravim, ali sam pozurio na registraciju pa ga nisam zavrsio... U sustini, stavicu krilo i prepravicu sediste da ide malo blize uz tocak...Zato stto imam vazdusni amortizer i mogu da stelujem visinu motora. Pa kad se skroz podigne mnogo je veliki razmak izmedju tocka i sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13931 Napisano Jun 30, 2018 Integrisan, 7677 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si sve sam fabrikao, na dobrom si putu da kroz neko vreme napravis nesto ozbiljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmaj99 2 Napisano Jun 30, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Ako si sve sam fabrikao, na dobrom si putu da kroz neko vreme napravis nesto ozbiljno. @Alekre,ja sam prezadovoljan... Zato sto mislim da niko sem mene nije napravio nesto ovako sa 18 godina bez icije pomoci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Jul 1, 2018 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično si ti ovo skockao, jedino kad bi izduv napravio od ozbiljnih cevi umesto gibljivih creva. I za sledeće fotkanje malo operi opaku mašinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 10, 2018 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Najvaznija stvar je da se tebi dopada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 10, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jel oce uopste da ide sa ovolikom gumetinom? Kako skrece? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14428 Napisano Jul 10, 2018 Cool tip, 3085 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Bravo sinak,opako izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 10, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! U 18 Ja znao samo pivo da ispraznim i curu napunim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmaj99 2 Napisano Jul 11, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, bigbad86 je napisao: Jel oce uopste da ide sa ovolikom gumetinom? Kako skrece? Verovali ili ne,vuce potpuni isto,mx brzina za 5,10 km manja... Za krivinu je jos i lakse... Ne znam zasto,mozda zato sto je sediste nize,pa samim tim i celo teziste... Inace,ne izbacuje iz krivine kao sto neki pricaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...