daco 11 Napisano April 28, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan lalajko je B.B.C. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 28, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i ja do kraja romana ;D Odlicne slike, odlican putopis. Sedi, 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano April 28, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan pa ovo je fenomenalno...vise od igre:))) hvala na prepricanim utiscima i oslikanim pejzazima:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 28, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Cetrnaest godina sam ziveo u Kladovu. Cini mi se da bih vezanih ociju mogao da vozim tu deonicu. A opet toliko sam toga novog video, saznao i doziveo da je ovo zaista impresivno! Turisticki savezi ovih podunavskih gradica mogu sada samo da okace link na ovo i postigli bi vise nego sto su svim svojim akcijama i reklamama (ako su ih ikada i imali) dobili do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 28, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan BRAVOOOO ! uhhhh, zlin, zazub, balav, zavid !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 29, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan I ja procitah u cugu, al` tri puta za redom. I jopet bih za redom !! Energiju potrebnu za ovako dobar i detaljan putopis moze da ti daa samo Zoranovo vino !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis i odlicna voznja. Rispekt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovakav putopis predstavlja neku vrstu dnevnika, za godinu dana ce mi biti jako zanimljivo da procitam gde sam bio i da se setim lepih detalja i dozivljaja. Da nema ovog foruma mnoge sitnice bi bile zaboravljene. E to je poenta. Koliko sam putao rekao prijateljima (kojim nemaju nikakve veze sa motorima) kada me pitaju kako je bilo - idi na bjb pa pogledaj, mrzi me da ti pricam ;D Bravo lalajko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Samo sledeci put ponesi i stap za pecanje pa da kuvas i corbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 29, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Lalajko Lepo sto si podelio ovo putovanje sa nama, i zasigurno me ubedio da razmisljam o istom pravcu. Mislim da bi se jednu noc zadrzao u Rajcu! . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano April 30, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Vrlo inspirativan text....posebno dio sa lukom i ribom....cak si me ubjedio da otvorim konzervu Eve i nakon dvije godine pojedem sardine za dorucak Zbog ovakvih kao ja , poslije svakog texta treba da napises upozorenje " Ne pokusavajte ovo kuci. Sve ovo je izvedeno od strane profesionalaca u strogo kontrolisanim uslovima....." jer u protivnom neko moze da te tuzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 30, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno provedeno vreme! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 30, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi se jednu noc zadrzao u Rajcu! . I jos jedan dan da se otreznis. Vino je fantasticno a jos je i jako. Bio sam u dva podruma, u svakom probao po par vina... Posle drugog podruma... nista, nema veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan bravo,svaka ti cast slike i tekst su odlicni ostao bez reci meni jedan od nj bolji putopisa stvarno si to opisao kao da sam ja tamo bio,pre nekoliko godina neznam tacno kada sam bio drugi razred srednje skole isli smo na eskurziju u kladovo,negotin i pozarevac bili smo tri dana u kladovu smo spavali,a ona mala mesta kao da nisi u nasoj drzavi kakve kuce i vile sv se ljudi takmice cija ce biti veca i imati veci bazen posle te eskurzije sam sebi trekao kada budem imao pravi motor a sada ga imam moram to obici nadam se da ce to biti uskoro.Jos jedanput svaka cast i hvala za ovaj tekst Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan jebote Lalajko sta mi radis! Evo idem sad da kupim EVA sardine i crni luk (toga ovde ima koliko hoces) i jos da nadjem dobru lepinju i odoh da ponov citam putopis i da uz miris ribe i luka bar na trenutak pomislim da sam tamo. Sjajno, fenomenalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan RESPEKT!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Maj 1, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Bili ste jako blizu Zajecara ,,,,trebali ste da odvojite vreme i za obilazak okoline Zajecara , ali kao ste je Smithers reko "leto je pred nama " tako da ce mo se videti .Putopis i ruta pored dunava je sjajna ,ja sam bio par puta .. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auuu Lalajko svaka cast bas si se potrudio! Ceo putopis je odlican ali mi je ovaj kamp Toma najjaci to moram da overim sve sa onim sipanjem kolko oces puta daleko sam od kluba 100+ ali sam onomad pojeo vise pasulja od perjanica foruma. A i kampovanje na "havajima" pod obavezno samo umesto sardina ce Kvarisa da ponese neki mesni narezak kome je isteko rok trajanja krajem proslog veka. Ona pupma kod Rajca je zakon kad sam ja isao tamo rekli mi da skrenem kod pumpe kad smo videli sta je "pumpa" poginuli smo od smeha. Inace u pim(v)nicama u restoranu Sv. Trifun vecera je bila nesto manje od 1000 kinti a ima ne znam kolko vrsta hrane da se proba neke pecurke,sirevi,mesiste nesto slabije + par vrsti vina i sve to kolko mozes da strpas u sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, .... Inace u pim(v)nicama u restoranu Sv. Trifun vecera je bila nesto manje od 1000 kinti a ima ne znam kolko vrsta hrane da se proba neke pecurke,sirevi,mesiste nesto slabije + par vrsti vina i sve to kolko mozes da strpas u sebe. eto, to mu ja pricam bas juce a on i ne vide da negde to ima da se jede Imaju neke specijalitete sa sirevima, nesto uvaljaju pa razvuku, pa kad pocnes da jedes, ne moz' covek da stane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najbolje napisanih putopisa na BJB. Lalajko, zaista svaka chast. Greota shto niste uspeli da se spustite do Hajducke cesme, ustvari meni su mestani rekli da se to zove Hajducke livade. Ne verujem da se radi o dve razlicite lokacije posto je spust koji si opisao isti prilazu do mesta na kome sam ja bio (u sred leta i po suvom). Mesto je za kampovanje - izmishljeno. Samo treba poneti vodu za pice sa sobom. Preko puta, na rumunskoj strani, u stenu je uklesanai Decibalova glava, visine nekoliko desetina metara, zaista impozantno, i sa tih Hajduckih livada/cesmi pogled na nju je fenomenalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najbolje napisanih putopisa na BJB. Lalajko, zaista svaka chast. Greota shto niste uspeli da se spustite do Hajducke cesme, ustvari meni su mestani rekli da se to zove Hajducke livade. Ne verujem da se radi o dve razlicite lokacije posto je spust koji si opisao isti prilazu do mesta na kome sam ja bio (u sred leta i po suvom). Mesto je za kampovanje - izmishljeno. Samo treba poneti vodu za pice sa sobom. Preko puta, na rumunskoj strani, u stenu je uklesanai Decibalova glava, visine nekoliko desetina metara, zaista impozantno, i sa tih Hajduckih livada/cesmi pogled na nju je fenomenalan. Eh kada se setim te Hajducke livade,i kampovanja na istoj,i kupanja,po meni najlepsi kutak Srbije,posebno zato sto mali broj zna za *raj na zemlji* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 8, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan To je to, samo da se zna. Restoran Sveti Trifun. Na spratu su sobe i moze da se prenoci, ko zeli da se otrezni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel tu i konak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Jel tu i konak? Da konak=prenociste ali samo ako zakazete.Svakako ko se bude resio da dodje vidi i prenoci obavezno da kontaktira gos'n Karamancica koji je inace jedan jako ljubazan covek. 064-2162-500. Tople preporuke za Sv. Trifun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...