Bubba Zanetti 1 3 Napisano April 28, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV I DOBRO DOSLA .NISI SLUCAJNO ZALUTALAAAAAAAAAAAA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lina 17 Napisano April 28, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV I DOBRO DOSLA .NISI SLUCAJNO ZALUTALAAAAAAAAAAAA B.Z ma di slucajno? Nameno, al jesam zalutala...Fala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan hallo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! P.S. Koliko si vec primila privatnih poruka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dajver 3 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lina 17 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! P.S. Koliko si vec primila privatnih poruka Hm, ni jednu...Da li treba da se zabrinem ili ovo prihvatim kao kompliment ? Hvala svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lagano momci... Vidi se da niste navikli na devojke iz Novog Sada... Mi, momci iz NS smo vec razvili imunitet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lina 17 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lagano momci... Vidi se da niste navikli na devojke iz Novog Sada... Mi, momci iz NS smo vec razvili imunitet hehe kakva samouverenost...cek, cim se malko rastosiljam ovih mojih izvestaja i posla, pa se ukljucim u piskaranje po forumu...da vidimo taj imunitet!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lagano momci... Vidi se da niste navikli na devojke iz Novog Sada... Mi, momci iz NS smo vec razvili imunitet hehe kakva samouverenost...cek, cim se malko rastosiljam ovih mojih izvestaja i posla, pa se ukljucim u piskaranje po forumu...da vidimo taj imunitet!!! Ja sam uvek spreman za 1 na 1 - reci vreme i mesto ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lina 17 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lagano momci... Vidi se da niste navikli na devojke iz Novog Sada... Mi, momci iz NS smo vec razvili imunitet hehe kakva samouverenost...cek, cim se malko rastosiljam ovih mojih izvestaja i posla, pa se ukljucim u piskaranje po forumu...da vidimo taj imunitet!!! Ja sam uvek spreman za 1 na 1 - reci vreme i mesto ;D Vidi ovako...ti si sad trebao,kao, malko da se istrecas...pa kao oklevats i tako...a ovo 1-1 deluje bas opako...Miletic tacno u podne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lagano momci... Vidi se da niste navikli na devojke iz Novog Sada... Mi, momci iz NS smo vec razvili imunitet hehe kakva samouverenost...cek, cim se malko rastosiljam ovih mojih izvestaja i posla, pa se ukljucim u piskaranje po forumu...da vidimo taj imunitet!!! Ja sam uvek spreman za 1 na 1 - reci vreme i mesto ;D Vidi ovako...ti si sad trebao,kao, malko da se istrecas...pa kao oklevats i tako...a ovo 1-1 deluje bas opako...Miletic tacno u podne Ja cu biti onaj sa crvenim karanfilom :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lina 17 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lagano momci... Vidi se da niste navikli na devojke iz Novog Sada... Mi, momci iz NS smo vec razvili imunitet hehe kakva samouverenost...cek, cim se malko rastosiljam ovih mojih izvestaja i posla, pa se ukljucim u piskaranje po forumu...da vidimo taj imunitet!!! Ja sam uvek spreman za 1 na 1 - reci vreme i mesto ;D Vidi ovako...ti si sad trebao,kao, malko da se istrecas...pa kao oklevats i tako...a ovo 1-1 deluje bas opako...Miletic tacno u podne Ja cu biti onaj sa crvenim karanfilom :D Bila bi to opasno...ponecu i ja jedan da imam sa cime da se branim, da ne dobijem samo ja po nosu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lagano momci... Vidi se da niste navikli na devojke iz Novog Sada... Mi, momci iz NS smo vec razvili imunitet hehe kakva samouverenost...cek, cim se malko rastosiljam ovih mojih izvestaja i posla, pa se ukljucim u piskaranje po forumu...da vidimo taj imunitet!!! Ja sam uvek spreman za 1 na 1 - reci vreme i mesto ;D Vidi ovako...ti si sad trebao,kao, malko da se istrecas...pa kao oklevats i tako...a ovo 1-1 deluje bas opako...Miletic tacno u podne Ja cu biti onaj sa crvenim karanfilom :D Bila bi to opasno...ponecu i ja jedan da imam sa cime da se branim, da ne dobijem samo ja po nosu Ugovaranje okrsaja sledi preko privatnih poruka jer odosmo jako u off... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...