Taras 6 Napisano Jun 15, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan I tako posle 40 godina života i 38 godina maštanja da ću voziti motor a posle nekoliko godina ubeđivanja supruge kupljena je Yamaha Virago 535. Sreći mojoj nema kraja Kažu da je osećaj slobode i vetar u kosi savršen... Ovo sa vetrom u kosi teško da ću saznati obzirom da je nemam ... Vidimo se na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 15, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. Isto smo godište, imam kosu ali još uvek nemam motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Jun 17, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Džaba kosa, kaciga kaciga kaciga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Taras 6 Napisano Jun 18, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sebe sam uhvatio da stavljam kacigu i kada treba da preguram motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...