Nidža016 159 Napisano Jun 9, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Očekivao sam da će neko da kaže neku reč o ovome. Htedoh da stavim temu tamo u ''Moto trke'', ali većina enduraša, pa i ja, retko zalazi tamo jer se uglavnom priča o GP, TT, WSB, itd. Većina verovatno zna o čemu se radi, da ne bih objašnjavao, imate sve na linku OVDE. Prve dve runde su završene EXTREME XL LAGARES i Erzberg Rodeo. U toku je Trefle Lozerien u Francuskoj i ostaju posle toga Red Bull Romaniacs, Megawatt 111, Gotland Grand National i Red Bull Knock Out. Uglavnom, cilj je da se spoji nekoliko različitih enduro disciplina u jedan šampionat. Ovo je prva godina postojanja ovog šampionata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jun 9, 2018 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prati se, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17429 Napisano Jun 9, 2018 Integrisan, 8333 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prati se itekako. I jeste temi mesto u moto trkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jun 9, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Onda je premestite tamo, pa da kačimo rezultate, slike, snimke...Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17429 Napisano Jun 9, 2018 Integrisan, 8333 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji "mi"? To mogu admini, ne ica i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jun 9, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Pardon, na administratore sam mislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jun 9, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, severian je napisao: Koji "mi"? To mogu admini, ne ica i ja I ja sam pomislio da neko sa preko 5900 postova treba da bude najmanje Admin... Ali, pogresih i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jun 10, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Malo novosti od danas. Uživanje je bilo gledati malo i klasičan enduro kroz fantastične predele, dominaciju Yamahe i četvorotaktnih motora. Hard Enduro je pet puta zanimljiviji, ali ovo je došlo kao osveženje. Sledeća trka koja se boduje za WESS je Romaniacs, 24. Jula. Je l zna neko hoće li neko iz Srbije da učestvuje?https://enduro21.com/index.php/40-general/3348-results-feed-loic-larrieu-steals-the-win-at-trefle-lozerien Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 20, 2018 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ucestvuje ove godine Bata Djuric u Bronza klasi na RBR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...