bludni_sin 2 Napisano April 26, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li neko u Beogradu prodaje PUIG vizire. Znam da MRA imaju u Balosavi, ali bih radije ako ima nesto u Bg-u. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 28, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da niko ne zna da li i gde u Bg-u imaju da se kupe Puig viziri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 28, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Srpsko trziste moto-opreme :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 28, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da preformulisem pitanje: da li u Beogradu postoji neko ko prodaje PUIG ili MRA vizire? Znam za Balosavu, ali mi se ne ide do tamo, radije bih nesto u Bg-u. Uh bre, k'o da trazim osiromaseni uranijum! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 28, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da narucis preko...?Da ti neko donese....? Drugarova keva dolazi uskore iz Nemacke MOZDA bih mogao da ti sredim da ti donese.... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 29, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da narucis preko...?Da ti neko donese....? Drugarova keva dolazi uskore iz Nemacke MOZDA bih mogao da ti sredim da ti donese.... pozdrav U Louisu imas i MRA i Puig vizire... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da narucis preko...?Da ti neko donese....? Drugarova keva dolazi uskore iz Nemacke MOZDA bih mogao da ti sredim da ti donese.... pozdrav Hvala druze, ali ne bih zenu maltretirao. U krajnjem slucaju cu otici do Balosave ili eventualno poruciti iz Luisa. Jos jednom hvala na ponudjenoj usluzi. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije problem ionako uvek za nas donosi opreme bar za jedno 500evra.....Svi narucujemo preko nje.....Jedino sto ne znam kada dolazi mozda krece danas ili sutra nisam siguran.....Inace i ona i muz su bajkeri voze zx12..... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ponovio si se? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Ponovio si se? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18122.0 ;D ;D ;D Dojurio sam onaj dan al' se nisam zadrzavao u ZR, jer nisam dolazio sam pa sam morao odmah nazad za Bg. Elem, treba da dodjem ponovo da pokupim ovlascenje, pa zovem da pijemo kafu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 30, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...Uh bre, k'o da trazim osiromaseni uranijum! ;D ;D Jeli sine, koliko ti tog uranijuma treba... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan ...Uh bre, k'o da trazim osiromaseni uranijum! ;D ;D Jeli sine, koliko ti tog uranijuma treba... ;D Hehe, Zvezdara rulez! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A jesi ti siguran da tebi ne treba plutonijum? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan A jesi ti siguran da tebi ne treba plutonijum? ;D ;D ;D Ima i ovde na par mesta, sta si zapeo za taj vetrobran, ko da to nekom treba... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 30, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan A jesi ti siguran da tebi ne treba plutonijum? ;D ;D ;D Ima i ovde na par mesta, sta si zapeo za taj vetrobran, ko da to nekom treba... ;D Ma ljudi pustite Bludnog sina prevaranta, pa nije valjda kupio R-a da bi vozio sa kacigom na glavi, pa mu još i šatro vizir treba... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Maj 1, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan A jesi ti siguran da tebi ne treba plutonijum? ;D ;D ;D Ima i ovde na par mesta, sta si zapeo za taj vetrobran, ko da to nekom treba... ;D Ma ljudi pustite Bludnog sina prevaranta, pa nije valjda kupio R-a da bi vozio sa kacigom na glavi, pa mu još i šatro vizir treba... :P Ju, ju, ju, kakve provokacije??! A taman sam te mislio povesti u nocni provod! ;D ;D ;D Ma meni treba vizir za motor, ne za kacigu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...