GAGI74 482 Napisano Jun 2, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Jun 2, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Smorio me video editing na kao besplatnom programu... Zato sam pustio sa originalnim zvukom koji je ocajan. Zvucnike na MUTE... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5563 Napisano Jun 2, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1728 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Gagi super sve i hvala na ulozenom trudu. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Jun 2, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam druge snimke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5563 Napisano Jun 2, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1728 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi Gagi ovaj tvoj mali vizir na Yamahi se sve vise i vise naginje u krivinama. Jako brzo si uspeo da je savladas posle skutera i udjes u fazon, svaka cast. Ispratio si Mareta koji je neuhvatljiv kad podivlja po krivinama bojim se da cete vas dvojica u tandemo izgleda morati sami da vozite jer mi skuterasi cemo vas tesko pratiti. . Samo dok se Stef pojaca videcete vi svog boga. Malo se salimo naravno, jedva cekam naredno druzenje.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Jun 2, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavao sam da stignem Mareta da ne vozi sam Ali on vozi za 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...