Mario Gsr 92 Napisano Maj 28, 2018 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi i drugarice hitno potrebna 0- krvna grupa za drugara i kolegu bajkera Darko Filipovic . Doziveo je udes na motoru kada je isao na posao, decko je pripadnik interventne jedinice, u veoma kriticnom je stanju. Krv mozete dati u Zemunskoj bolnici i institutu za transfuziju krvi. Svi koji se odazovu neka naglase kada dodju za koga je namenjeno davanje krvi. Hvala vam od srca. Nase malo njemu je sve, hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Maj 28, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima opcije da dam svoju 0+, kazem da je za njega, oni evidentiraju, izvuku iz svojih zaliha 0- za njega a moju stave na lager? Znam da sam ranije tako davao za operacije prijatelja. Bitno da jedna jedinica udje, jedna izadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 28, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако може то, идем и ја после посла, само нам проследите број под којим је заведен, умеју да га траже у Институту. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Maj 28, 2018 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Prioritet je 0-, ali moze i jedinica za jedinicu.. Hvala svima jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...