slekic69 11 Napisano Jul 10 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari. Ponudjen mi je skuter iz naslova, star desetak godina. Presao 12.000, prvi vlasnik, kupljen kod nas, garaziran, nikad padano, sve cisto oko motora. Ne vidim na forumu neku temu vezano za njega, cini mi se da ih i nema puno na ulicama, pa da pitam kako se pokazao, ako ima nekih iskustava ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4666 Napisano Jul 10 Drug član, 3583 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Temu imaš ovde, mada ni nije mnogo pisano. https://forum.bjbikers.com/topic/122695-piaggio-beverly-350-st/#comment-2083257 Nisam imao ovaj skuter, samo sam ga probao, al evo neko moje malo teoretisanje, pa ako ti bude od neke vajde. Utisci su mi pomešani. Skuter je poprilično jak (33ks), a nije težak, i jako je zabavan i uzbudljiv za vožnju. Al sa druge strane, opet je to Bev, gabariti i udobnost mu nisu jača strana za dalja & duža putovanja. A za po gradu i okolini, i klasična 300-tka će fino da služi, a ovaj je dosta od nje skuplji, složeniji (mokro kvačilo itd) i kvarovi mogu da mu budu poprilično skupoceni. Sve u svemu, lep je, zabavan, ali ne hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rovčanin 7 Napisano Avgust 6 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zdravo Cudan problem imam sa bev 350 Dodjem sa odmora sednem da vozim osetno sporije ubrzava izmedju nekih 40do60,70km/h i par puta sam osetio sa starta jako kratak i mali gubitak gasa koji u mili sekundi probije kao da se ugusi ali bas malo.. Da li je to povezano sa tim sporijim ubraznjem.. Jel dizna, klapna gasa sta da krenem da pregledam? Ako neko zna nešto neka pripomogne. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rovčanin 7 Napisano Avgust 6 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan I da nisam napisao ovo, posto imam akrap zapamtio sam, zvuk kakav je u tom ubrzanju Kao da se promenio, zagusio sam zvuk.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 131 Napisano Avgust 6 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Zagušio se pošto ne može da isporuči tu snagu, nego se verovatno muči. Da li posle 70 ide ok do krajnje brzine ili se takođe muči ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rovčanin 7 Napisano Avgust 8 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @Bettaide od 70 do 155 skoro kao i uvek... Ne znam sta je ali znas pomozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 131 Napisano Avgust 8 (promenjeno) Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Da je dizna ili pumpa goriva ne bi ubrzavao normalno nakon tog zaguša, isto je i sa filterom vazduha i goriva, ne bi postigao max brzini nakon toga. Mislim da te muči upravo nešto oko klapne. Ne pali check lampicu ? Promenio Avgust 8 član Betta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rovčanin 7 Napisano Avgust 8 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @Betta Ne pali cek lampicu, lici i meni na klapnu, dok ne otovri do kraja posle kao ide... Videcu da skinem Ne znam da li bi umeo sqm sve... Pa da ocisitim Hvala brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 131 Napisano Avgust 8 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Neko će se još javiti, moguće još da je neki senzor. Kada pumpa zeza, ili je filter u problemu, gubi snagu zbog manjka goriva. Samo me zanima ta promena zvuka to si primetio na tim obrtajima ? Inače se posle normalno čuje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rovčanin 7 Napisano Avgust 8 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @@Bettada@Bettada da kad je je izmedju 20,30 na sat slabije se cuje nekako uguseno ne ide linearno da kazem nego usporeno ide i tise se cuje.. Nešto zeza u dotoku goriva ili vazduha.. Takodje kad sa starta lagano dam gas malu rupu ima knedlu ne primi odma gas ali ne uvek.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 131 Napisano Avgust 8 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri, filter vazduha, pumpu goriva, filter goriva, ako je sve ok, zeza te klapna, ne reaguje na položaj ručuce gasa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4662 Napisano Avgust 22 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan spajanje tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...