MarijanaGSR 2 Napisano Maj 23, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vec mi se dopada forum,bice razmene korisnih informacija Moje ime je Marijana,imam 26 godina,vozim Keeway 125 i Suzuki GSR 600,predjenih oko 10.000km. Planiram puno da ucim i putujem,pa je bilo red da vam se pridruzim! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23042 Napisano Maj 24, 2018 Integrisan, 9775 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla Marijana Sigurnu voznju, ugodno druzenje i resto sablone zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 24, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla u riznicu dobrih ljudi i korisnih informacija. Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 106 Napisano Maj 24, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla. Nadam se da cemo se sresti negde na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10583 Napisano Maj 24, 2018 Drug član, 3418 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla ( dobrodošla ) Maro...a oklen si...ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajče 94 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ženo! Samo neka nas je što više! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 24, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarijanaGSR 2 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Beograda sam. Hvala svima na dobrodoslici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4949 Napisano Maj 24, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marijana, dobro nam dosla. Oprezno na putu, pa i ti jedan dan da nam napises neki putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...