Dale_KG 401 Napisano Maj 23, 2018 U prolazu, 50 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL 650V Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, molim za pomoć gde mogu da kupim zadnji amortizer za Transalpa 650, na amortizeru koji je na motoru vlaži ulje, ne znam da li je moguća popravka? Mada po ceni, nov je preskup, ako neko ima iskustva, neka podeli ovde, da znamo šta je najbolje... Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 13, 2018 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj djuntu sa forima on radi servisiranje amortizera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Jun 13, 2018 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, RadicM je napisao: Kontaktiraj djuntu sa forima on radi servisiranje amortizera Hvala na preporuci, za dva sata i jednu crvenu, ja ne umem i ne znam: https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/122280-1100gs-zadnji-amortizer/&do=findComment&comment=2077738 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markotransalp650v 0 Napisano Jul 20, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dale, jesi li uspio da rijesis problem sa zadnjim amortizerom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...