Vozi sa Vetrom 43 Napisano Maj 11, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari.. krecem u subotu 19 tog sa Avale.. Mladenovac, Milanovac, Uzice ..pa Jabuka Durmitor.. mozda Zelengora.. ima enduro skup ,pa Hrvastska Slovenija Austrija Nemacka.. ful kamp mode, low budget.. aj jos neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Uz tako detaljan opis i plan, siguran sam da ćeš morati da odbijaš ljude jer će vas biti i previše. Koliko dana, kuda, kako? U Sloveniji zadržavanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve je rekao. Ko ima motor i dobru volju i malo parica, dovoljno je. Srecno mladicu! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Maj 12, 2018 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ti zelim bezbedan put. Po Durmitoru vozim 19-og sa par drugara i nocim. 20 Albanija 21-22 Jadranska obala Pa ako se sretnemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Maj 12, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, velvetwolf said: Sve je rekao. Ko ima motor i dobru volju i malo parica, dovoljno je. Srecno mladicu! on point ziv bio! ... moj youtube i instagram ..share like and subscribe www.youtube.com/user/veljko83bg https://www.instagram.com/skotrljvelj/?hl=sr P.S Hvala za mladicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Maj 12, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Bruno 68 said: Prvo ti zelim bezbedan put. Po Durmitoru vozim 19-og sa par drugara i nocim. 20 Albanija 21-22 Jadranska obala Pa ako se sretnemo Pa posto si iz Borce stvarno ne bi imao izbora nego da te sacekam na Durmitoru ,al avaj ja krecem 19 tog (neki slepac mi duguje pare ,moram da sacekam) Srecan put brate moj ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Maj 12, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, .milke. said: Uz tako detaljan opis i plan, siguran sam da ćeš morati da odbijaš ljude jer će vas biti i previše. Koliko dana, kuda, kako? U Sloveniji zadržavanje? Milke svraticu ti u Kraljevo, kad me vidis spremnog bolece te uvo za plan puta hahah ljubi brat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Maj 13, 2018 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Cepaj KatalinskiSent from my SM-A530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Maj 13, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zapracen si. Srecan ti put junace! Sent from my SM-G900V using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Maj 13, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Bruno 68 said: Cepaj Katalinski Sent from my SM-A530F using Tapatalk 2 hours ago, nessa said: Zapracen si. Srecan ti put junace! Sent from my SM-G900V using Tapatalk Zivi bili!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...