Uzelac 82 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se jakna i pantalone, pise po njima Dainese ali nije. Oboje imaju mesta za Dainese protektore ali su prazna, tj.u njima je neki sundjercic. Materiojal je tkanina (pise nesto 3M mega giga). Velicina XL (u prevodu ~185-190cm i 80-95 kg). Pantalone nisu nikad nosene, jakna jeste jednu sezonu, znaci pantalone su nove, a jakna "ko nova", treba joj samo jedno hemijsko ciscenje. Oboje imaju postavu koja se moze skinuti pa su pogodni za celu sezonu. Izuzetak je kisno vreme jer garderoba nije vodonepropusna. Generalno, da je oprema neko ludilo, nije, ali je vise nego korektna i upotrebljiva za nekoga ko "ne pati" od firmi. Anyway, prodajem ovo jer mi ne treba. Ne zna koliko ja realna cena, odlazi onome ko da vise. 100e je "buy it now" price, malo ili mnogo, meni je ok da po toliko ode. Ako mislite da je malo/mnogo, otvoren sam za komentare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu samo pantalone ???posto imam vec dve dobre jakne ali sam slab sa pantalonama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano April 25, 2008 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan bokilicu, moze ti pantalone a ja jaknu? ako mi nije velika? 186/84 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Kako god, meni je vazno da se oboje proda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano April 25, 2008 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan imash 2 pp od mene , javi se da se dogovorimo... poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano April 25, 2008 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Kako nije orginal :o,evo Rajko iz Kragujevca ce to da potvrdi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan imash 2 pp od mene , javi se da se dogovorimo... poz Sanduce ti je puno. Lokacija je BG. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Kako nije orginal :o,evo Rajko iz Kragujevca ce to da potvrdi! Da, logo je original Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano April 25, 2008 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan obrisao sve iz sanducheta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je oglas jos aktuelan? Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Zligor je "rezervisao" i rekao da ce doci u ponedeljak/utorak. Ako mu ne bude odgovaralo ili se ne pojavi, onda je jos aktuelno. Ako si zainteresovan, obavesticu te kad vidim sa njime. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan OK, samo ja sam 175, 70kg, da mi ne bude veliko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan OK, samo ja sam 175, 70kg, da mi ne bude veliko? Veliko, ja sam 192 i meni je ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano April 28, 2008 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ja sutra dolazim u bg, moram doi ustrijske ambasade pa kad zavrshim to nalazim se sa uzelcem da vidim/probam, i ako sve pashe, ovaj topic ide pod lock, a ako mi je extra velika, onda je predpostavljam josh aktuelno.... @ uzelac pusti mi broj moba na pp da mogu sutra da te kontaktiram kod dodjem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majle 0 Napisano April 28, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Rijeka Prijavi odgovor kao problematičan a po cemu nisu original ?!?! ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan a po cemu nisu original ?!?! ??? Pa jednostavno nisu, po raznim stvarima. Materijal nije kakav se srece na Dainese modelima, Dainese nije nikad pravio ovakav model, kvalitet nije na tom nivou, oznake i deklaracije nisu kao na Dainese original jaknama. No, nije ni cena u tom nivou, pa kad se sve podvuce, ova jakna i pantalone su skroz ok. Nadam se samo da te niko nije prevario i uzeo 150+ evra za lone ili jaknu. Ovo novo realno kosta 100njak evra po komadu. Skroz je u rangu sa jeftinijim firmama poput Ixona. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majle 0 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Rijeka Prijavi odgovor kao problematičan ma nije me nitko zahebao nego se nisam susreo jos sa falsh robom za motor... to kod vas netko prodaje na crno ili ?!? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano April 29, 2008 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan robica je extra, kupljeno, lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...