johnynovak 4 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupih juce ali tek kad dodjoh kuci shvatih da mi ne odgovara moja je 21", u pitanju je trailmax ko da 20e cak cu mu i doneti ako je u BG a ako je izvan nekako cemo se dogovoriti 064/132-9634 evo i slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje guma je stvarno u odlicnom stanju ali na zalost meni ne pasuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pala cena dajem je za 15e ili da mi neko kupi kod gordana 21" pa da se djoramo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Maj 22, 2008 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan jel jos na prodaju ? i koja je cena ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos je na prodaju a cena 15e i donosim je na adresu u BG i bliza okolina BG Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...