baneBP 1265 Napisano April 21, 2018 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc oko kupovine zadnje gume u dimenziji 130 80 17 Vec dva dana preturam internet i okrecem telefone i ne mogu naci nista na stanju od sledecih modela Mitas e09 dakar, Michelin t63, K60 Scout, TKC 80. Uglavnom nemaju na stanju i ceka se od 10 do 40 dana za sledecu isporuku guma i pitanje je koji modeli ce stizati. Placam cashom, imam solidan budzet i ne trazim socijalnu varijantu ali eto u zemlji Srbiji je izgleda tesko naci moto gumu u standardnim dimenzijama na pocetku sezone. Potrebna mi je pomoc ako neko zna neku alternativu za ove gume kod drugih proizvodjaca (Dunlop, Pireli...) ili zna za neku prodavnicu koju sam mozda prevideo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano April 21, 2018 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan bakidoo.com imaju Mitas i Dunlop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li proverio sa Andreom iz MRG Shopa iz Kule? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_dragon 0 Napisano April 26, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno imam isti problem, slaba je ponuda gume, pogotovo u dimenziji 120/90-17 , naso sam kod nekog lika iz sente cini mi se set k60 scout za 135e s tim sto set nosi oznaku silika (serija radjena za hladno vreme i kisu) kucaj na netu motodelovi.com i videces ako te zanimaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano April 28, 2018 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam jedva nekako naci TKC80 130 80 17 i to zadnji iz zaliha Motoboxa. Cena standardno jaka za Conti ali ovaj put nisam mogao da biram. Ostala im je jos jedna u dimenziji 120 90 17 a cena je oko 13.000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_dragon 0 Napisano Maj 6, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam i montirao mitas e-07 gume na dominga, za sad sam veoma zadovoljan, ipak sam uzeo zadnju gumu u dimenziji 130/90-17. Gume sam narucio iz Kragujevca ( kontakt bakidoo.com) cena 14500 rsd sa dostavom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan045 0 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,da ne otvaram novu temu, hocu da uzmem Mischelin ac10 zadnju za yamahu dt 125, e sad dvoumim se koju dimenziju da uzmem 120/90 ili 110/100 r18 sta mi predlazete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...