panta_kg 687 Napisano April 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Usluzni oglas za drugara(nije drug clan) Kozna jakna alpinestar velicina 54, Nema protektore,u stvarno super stanju,ja nemam pojma koliko ona vredi a on trazi 150E +381652807216 Marko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 878 Napisano April 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2065 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Што је згодан овај манекен 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma neee jakna je takva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 345 Napisano April 19, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan ne kazemo mi to zbog jakne nego vidi kako mu fenomenalno lezi ovaj donji deo trenerke... malo samo naborano, ali bas samo malko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 878 Napisano April 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2065 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па то је класични део опреме, тренерка и кожна јакна 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 345 Napisano April 20, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan @bracabgd ... posle ovoga zaboravi da nas ikad vise pocasti u kg... u stvari da nas uopste vise pocasti igde, ikada 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 24, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan "Zao mi je sto ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja,jer ko je vas poznavao i pakao mu ne bi tesko pao" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...