vasa.93 2597 Napisano Septembar 21, 2018 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Neko od južnjaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 21, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Juznjaci bre spavaju od 20h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 21, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Mikulanac je napisao: Ima li neka akcija sutra??? Ima. Idem sutra po radnjama da kupim ogledalo za kupatilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 22, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan To ces tesko motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Septembar 22, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan i ja bi negdje, moram zvrcnuti Zokija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2520 Napisano Septembar 22, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, sashac je napisao: Ja i Big Dady cemo negde u nedelju. Jel primate jednog pemzionera sa vama, ako vas stignem tu sam ako ne ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Septembar 22, 2018 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan i ja bi negdje, moram zvrcnuti Zokija. KišaPoslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 22, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, ZEMZEM je napisao: Jel primate jednog pemzionera sa vama, ako vas stignem tu sam ako ne ... U 10 kod tempa na adi...nema kise izreikiracemo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 22, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, e-mayl je napisao: Kiša Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2520 Napisano Septembar 22, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan OK, snimio sam da je vreme na našoj strani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Septembar 22, 2018 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Sutra voznjica do Bele Crkve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Septembar 22, 2018 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristie sunce i uživajtePoslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Septembar 22, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, e-mayl je napisao: Kiša Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk a baš bi mi legla Lika i Gorski Kotar sa kilo pragnjetine. još se to može okrenuti????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Septembar 23, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Nije bila Lika ni Gorski kotar nego kava i krempite na Plominci, kao Zoki nece zbog kiše!!!! trebalo mu je 15 min. od telefonskog poziva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 24, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bilo supeer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2520 Napisano Septembar 24, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Septembar 24, 2018 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li vi prošli juče oko 14h kroz valjevo.sa debelog brdaПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2520 Napisano Septembar 24, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da jesmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Septembar 24, 2018 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo bili u onoj kafani sa desne strane,pre valjeva,Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2520 Napisano Septembar 24, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam, bilo je dosta motora na parkingu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3093 Napisano Octobar 6, 2018 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Danas preko Loznice do Valjeva ...Kad tamo, festival čvaraka Posle degustacije, do manastira Pustinja iznad Valjeva..i povratak preko Šapca ...vrhunska vožnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6060 Napisano Octobar 6, 2018 Ne silazi, 1812 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, SlobodanR1 je napisao: Danas preko Loznice do Valjeva ...Kad tamo, festival čvaraka Posle degustacije, do manastira Pustinja iznad Valjeva..i povratak preko Šapca ...vrhunska vožnja E ponovi i sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2517 Napisano Octobar 6, 2018 Drug član, 1603 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan I naša ekipica se danas lepo omastila u Valjevu :)) Čvarci, pihtije, rolovano pečenje, gulaš i ostale slane i slatke djakonije. Lepa manifestacija, bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3093 Napisano Octobar 7, 2018 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Imam danas nekih obaveza, ali vrlo rado bih...Put do Valjeva i samo Valjevo me baš oraspoloži fino i nikada dosadno nije P.S. Kada sam išao, naišao sam na jedno dvadesetak kolega, stoje slikaju se..Možda je neka grupica odavde sa foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Octobar 11, 2018 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja. Polazak oko 9-10h.Do vodopada Veliki buk. Oko 150km.Ako ima zainteresovanih,može da krenemo od 1000 ruža.Putanja i sve ostalo po dogovoruПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...